Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дуда розповів, чи існують таємні мирні переговори між Україною та Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуда розповів, чи існують таємні мирні переговори між Україною та Росію

Лідер Польщі Анджей Дуда дав відповідь щодо питання про існування мирних переговорів між Україною та Росією.

15 квітня 2024, 14:38
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що наразі не існує жодних мирних переговорів між Україною та Росію щодо закінчення війни. За його словами, Україна прагне повернути всі свої території, а союзники повинні робити все можливе, аби досягнути цього. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Дуди для видання LRT.

Дуда розповів, чи існують таємні мирні переговори між Україною та Росію

Президент Польщі Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з журналістами Анджея Дуду запитали, чи справді відсутність та зменшення військової допомоги від Заходу стали мовчазним тиском на Україну, щоб змусити її йти на мирні переговори з Росією. Тим більше, що нещодавно Туреччина запропонувала нібито свій "мирний план" закінчення війни.

"Я не чув розмов про мирні переговори. Вони точно не відбуваються в цей момент. Я знаю, що у Володимира Зеленського дуже жорстка позиція щодо захисту та відвоювання територій. Ми повинні зробити все можливе, щоб Україна повернула всі території, які в неї були відібрані", — сказав Дуда.

За словами президента Польщі, інтереси Варшави збігаються з українськими, а саме у необхідності відновити повний контроль над окупованими територіями.

"Це також важливо для всього світу, тому що це ознака того, що міжнародне право діє. Росія повинна буде його виконати, вивівши свої війська з України", — додав Дуда.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українці назвали мінімальні умови для початку мирних переговорів з Росією щодо закінчення війни.

Також "Коментарі" писали про "мирний план", який нібито запропонувала Туреччина. Одним з головних пунктів щодо закінчення війни передбачає замороження конфлікту на актуальній лінії фронту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини