Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дуда пояснив, чому потрібно покарати Путіна та Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуда пояснив, чому потрібно покарати Путіна та Росію

Анджей Дуда здійснив візит до Сполучених Штатів, де намагався переконати Конгрес США виділити допомогу для України.

13 березня 2024, 11:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда вважає, що у випадку перемоги Росії на війні в Україні Путін не зупиниться та буде атакувати інші країни. Дуда закликав зупинити Росії та покарати Путіна. Такими словами президент Польщі намагався переконати Конгрес США посилити допомогу Україні.

Дуда пояснив, чому потрібно покарати Путіна та Росію

Президент Польщі Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

Анджей Дуда прилетів до США, де зустрівся з президентом Джо Байденом та спікером Майком Джонсоном. Мета візиту президента Польщі полягала у спробі переконати американських політиків схвалити пакет допомоги Україні.

"Що сьогодні потрібно Україні, так це переконатися, що Путін не виграє війну", — сказав Дуда.

Дуда вказав, що Польща має багатовіковий досвід відносин з Росією, яка постійно намагається захопити нові території та розширити військову агресію.

"Ми народ, який кілька разів був поневолений Росією. Якщо Росія виграє війну в Україні, вона нападе ще раз. Він буде нападати на інші держави. Тому їх треба зупинити. Їх треба заблокувати. Вони мають бути покарані", — наголосив Анджей Дуда.

Нагадаємо, що США з жовтня 2023 року розглядають законопроєкт про виділення допомоги Україні на близько 60 млрд доларів. Однак, через внутрішні політичні інтриги пакет допомоги залишається не прийнятим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін пригрозив порушити "червоні лінії" для тих країн, які будуть порушувати їх щодо Росії. За словами російського диктатора малі країни Європи, які проводять жорстку політику щодо РФ не будуть відчувати наслідків, однак для інших європейських країн вони будуть.

Також "Коментарі" писали про американського добровольця, який критикує США через відсутність допомоги для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини