Головна Новини Суспільство Війна з Росією Американський доброволець критикує США через відсутність допомоги: це неможливо описати
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський доброволець критикує США через відсутність допомоги: це неможливо описати

Доброволець з США вважає, що 2024 рік стане найважчим на війні в Україні через відсутність допомоги від Сполучених Штатів.

6 березня 2024, 15:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Доброволець зі штату Джорджія Гаррісон Фостер критикує США за повільну допомогу для України, а будь-які заяви щодо користі поразки України на війні називає безсенсовними. Американець також вказує, що цей рік буде найважчим для України.

Американський доброволець критикує США через відсутність допомоги: це неможливо описати

Війна в Україні. Фото з відкритих джерел

Видання CNN взяло кілька коментарів щодо ситуації на фронті, яка вказує на проблеми в України через відсутність достатньої кількості поставок озброєння від союзників. Свої коментарі дав також американський доброволець Гаррісон Фостер.

"Я думаю, що цей рік буде найгіршим роком у війні. Є певні підрозділи, у яких... закінчуються танки", — описує ситуацію Фостер вказуючи на кризу у постачанні зброї для України.

Також американський доброволець різко критикує республіканців у Конгресі США, які блокують допомогу для України використовуючи цей засіб для політичного шантажу демократів.

"Це неможливо описати, бо мені це так смішно. Я маю на увазі, що кількість нісенітниці, яка випливає з політики всієї цієї справи, просто абсолютно смішна. Немає сенсу намагатися намалювати це в будь-якому світлі, де нам вигідно, що Росія забирає Україну. Це буде дуже погано для нас", — говорить Гаррісон Фостер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилось відео першого бойового застосування американських танків Abrams на війні в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Байден розповів, яким буде світ у випадку перемоги Трампа на виборах у США. Натомість Дональд Трамп назвав Джо Байдена відповідальним за початок війни в Україні, а також заявив, що у випадку його перемоги на президентських виборах настане "Судний День".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини