Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дружба з Росією закінчується однаково: у Зеленського відреагували на події у Карабасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружба з Росією закінчується однаково: у Зеленського відреагували на події у Карабасі

На Банковій натякнули, що Вірменія поплатилася за свою дружбу з Росією

19 вересня 2023, 17:47
Поділіться публікацією:

Після початку "антитерористичної операції" Азербайджану в Нагірному Карабаху російські "миротворці" кудись утекли. Ситуація вкотре підтверджує, що Росія неодмінно вдарить у спину своїх нібито "союзників" у кризовій ситуації. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Дружба з Росією закінчується однаково: у Зеленського відреагували на події у Карабасі

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

"Чергове нагадування всім пострадянським країнам: Росія завжди і всіх зраджує. А російська "миротворчість" або "членство в російськоцентричній ОДКБ" — це незмінний ніж у спину в кризовій ситуації. Якщо ви, звичайно, не готові делегувати Росії частину своєї суб'єктності та суверенітету" , – зазначив Михайло Подоляк.

Він додав, що з Росією не можна підписувати жодні договори, вести серйозні переговори, приймати "миротворчі контингенти" або давати згоду на споживання російської пропаганди та заробляти за рахунок корупції.

"Дружба" з Росією завжди закінчується однаково", — додав радник голови ОП.

Зазначимо, сьогодні Азербайджан розпочав військову операцію в районі Нагірного Карабаху, звинувативши Вірменію в обстрілах своїх військовослужбовців. Росія, яка раніше виступала як союзниця Вірменії, фактично "кинула" ту, відповівши на її заклик задіяти миротворців нагадуванням, що офіційний Єреван сам визнав, що Нагірний Карабах – це частина Азербайджану. Що відбувається зараз (і чому саме зараз) у тому регіоні? Хто виграє, хто програє через ситуацію, що склалася? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Вірменська церква назвала дії Азербайджану "геноцидними".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/148
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 вересня 2023, 17:36

Незрозуміло. Якщо Росія дозволяє Азербайджану повернути свою територію то це зрада? Не дозволяти України повернути Крим і інші території це гарно? Чому корумповані неонацисти ніколи не пояснюють свої дії перед тим, як починати з кимось сварку та злобствувати? Саме така поведінка завжди є причиною конфлікту.


Новини