Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дроном по окупантам: в Енергодарі відбувся вибух
commentss НОВИНИ Всі новини

Дроном по окупантам: в Енергодарі відбувся вибух

Згідно опублікованого ГУР відео, на нараду прилетів FPV-дрон, який залетів у вікно до кімнати, де були окупанти

18 серпня 2023, 18:47
Поділіться публікацією:








В Енергодарі відбувся вибух на нараді керівників окупаційної поліції. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України.

Дроном по окупантам: в Енергодарі відбувся вибух

Павло Чєсанов

За даними української військової розвідки, 18 серпня в тимчасово окупованому Енергодарі була призначена нарада керівників міської "поліції". Орієнтовно, о 09.23 в кабінеті начальника поліції пролунав потужний вибух. Внаслідок вибуху дрону, були поранені начальник міського відділу російської поліції, полковник МВС РФ Павло Чесанов, який прибув до України з  Чувашської республіки, його заступник з оперативної роботи, керівник слідчого відділу, начальник чергової частини та керівники низки підрозділів.

Після детонації окупантів відвезли до місцевої лікарні. Трьома реанімобілями їх планується доставити до Мелітополя, а звідти вже гелікоптерами на РФ.

Окрім цього, внаслідок вибуху пожежа охопила кілька поверхів приміщення, де розташовувалась окупаційна поліція. Район події заблоковано. Можливість пересування містом для цивільних осібобмежено. В Енергодарі повністю вимкнено Інтернет.

FPV (First Person View) дрони — це квадрокоптери або мультироторні безпілотні літальні апарати, оснащені камерою, які передають відео в реальному часі на пристрій пілота.

Тим часом, в ГУР розповіли про кількість полонених росіян.

"Вони хочуть, щоб ґвалтували жінок": у Польщі проведуть референдум.

А Зеленський заінтригував добрими "новинами": Україна продовжує отримувати озброєння. Глава держави наголосив, що домовленості з партнерами продовжують реалізовуватись



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини