Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дрони знову дістали до одного із ключових аеродромів РФ: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дрони знову дістали до одного із ключових аеродромів РФ: деталі

На аеродромі "Олень" знову було неспокійно

12 вересня 2024, 11:30
Поділіться публікацією:

У Мурманській області Російської Федерації (РФ) другу добу поспіль скаржаться на атаку дронів. Нібито, пару безпілотних літальних апаратів (БпЛА) було збито біля аеродрому "Оленья". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Дрони знову дістали до одного із ключових аеродромів РФ: деталі

Дрони. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, що через атаку дронів у двох аеропортах Мурманської області ("Мурмаші" та "Хібіни") було введено план "Килим".

Зокрема, нібито, два дрони були збиті за 7 кілометрів від аеродрому "Оленья" в Оленегорську.

Варто зазначити, що 11 вересня росіяни вже скаржилися на атаку дронів у Мурманській області. БПЛА було виявлено в районі Північноморська, де розташована головна військово-морська база Північного флоту РФ.

Зокрема, було закрито два аеропорти – Мурманська та Апатитів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — представник МЗС РФ Марія Захарова прокоментувала атаку дронів у ніч на 10 вересня, де за даними Міноборони РФ постраждали дев'ять регіонів Росії, зокрема пожежі виникли в Підмосков'ї. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на російські ЗМІ.

Марія Захарова виступила в ефірі російського пропагандистського телеканалу "Соловйов Live", де відреагувала на масштабну атаку дронів по Росії. За її словами, Москва готує відповідь на атаку безпілотників територією РФ.

"Відповідна політична оцінка, безумовно, буде дана. Ми і коментар готуємо, і заява, і робота буде в міжнародних організаціях", – сказала Захарова.

Також видання "Коментарі" повідомляло – новий дрон-бомбер "Чорна вдова" постачатимуть до ЗСУ: що відомо про безпілотника.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини