Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дрони масово атакували спиртзаводи у Росії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дрони масово атакували спиртзаводи у Росії (ВІДЕО)

За кілька днів у Росії було атаковано чотири великі спиртзаводи.

сьогодні, 09:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

20 жовтня у Росії було атаковано найбільший спиртзавод в Дзержинську Нижньогородської області, а в ніч на 22 жовтня завдано ударів по ще трьох спиртзаводах – два в Тульській області та один у Тамбовській. Керівник Центру протидії дезінформації лейтенант Андрій Коваленко пояснив, чому саме російські спиртові заводи стали ціллю безпілотних атак.

Дрони масово атакували спиртзаводи у Росії (ВІДЕО)

Пожежа на спиртзаводі у Росії. Фото з відкритих джерел

За словами офіцера Андрія Коваленка, безпілотники завдають ударів по спиртзаводах, адже росіяни використовують їх для війни в Україні.  

"Спиртзаводи у росіян використовуються для виготовлення не тільки спирту, але і палив для воєнних потреб і вибухових речовин. Тому вони і атакуються. Це все — воєнні об‘єкти, попри замаскованість під щось інше", — наголосив керівник Центру протидії дезінформації.

За повідомленням російських губернаторів в ніч на 22 жовтня було атаковано Єфремівський спиртзавод та спиртзавод у селищі Лужківський Суворовського району Тульської області, які розташовані один від одного на відстані 150 кілометрів. Крім того, ще один завод "Біохім" з виготовлення спирту та інших продуктів було атаковано у Тамбовській області.

Міноборони РФ повідомило, що нібито російські сили ППО збили 18 безпілотників над п’ятьма областями: Брянська — 11, Бєлгородська – 3, Курська – 2 та по одному – над Тульською та Орловською областями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна створила безпілотника, який стане мисливцем на російські дрони-камікадзе.

Також "Коментарі" писали про те, що у Кремлі відреагували на погрози Дональда Трампа завдати удару по Москві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини