Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дрон ЗСУ перетворив ворожий танк за $4,5 мільйона на купу металобрухту (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дрон ЗСУ перетворив ворожий танк за $4,5 мільйона на купу металобрухту (ФОТО)

БПЛА був українського виробництва

18 серпня 2023, 09:20 comments3074
Поділіться публікацією:

Українські захисники знищили російський танк Т-90 на Сватівському напрямку за допомогою FPV-дрону. Вартість такої російської чудо-техніки 4,5 млн. доларів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Дрон ЗСУ перетворив ворожий танк за $4,5 мільйона на купу металобрухту (ФОТО)

Українські захисники знищили чергове Т-90. Фото: із відкритих джерел

Міністр зазначив, що результат роботи операторів ударної роти БПЛА "Ахіллес" 92 окремої штурмової бригади на Сватівському напрямі більш ніж задовільний. Для знищення техніки супротивника військові використали дрон-камікадзе українського виробництва.

Михайло Федоров додав, що безпілотник за кілька сотень доларів вражає техніку вартістю мільйони доларів.

"Маємо багато таких кейсів. Тому продовжуємо розвивати "армію дронів". Ураженої техніки росіян буде більше", — наголосив міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує повільно, але правильно вигризати у російської окупаційної армії свої території. А противник продовжує терористичні удари ракетами та дронами по мирних містах. У ніч проти 14 серпня в черговий раз постраждала Одеса. Тим часом Німеччина не поспішає передавати нам ракети Taurus, а одна з головних країн-союзниць України – Польща – нібито відчуває втому від війни. Війни, яка, за даними низки аналітиків, може продовжитися і наступного року. На тлі цього уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець попереджає Захід про небезпеку розширення російської агресії. Що і чому відбувається зараз на військовому, політико-дипломатичному та інформаційному фронті? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zedigital/3502
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бог

18 серпня 2023, 09:01

ПИсаки!! Не смешите нормальных людей.На фото бритский челенджер или аообще непонятно что.Где вв видели,что бы у российских танков башня была рочти на корме танка.Да и дрон несет 3кг тротила,что недостаточно для таких повреждений.Все ваши "перемоги"-ципсосовские,не зря же их придумали.


Новини