Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Довго і зі смаком": у ОП розповіли, як Україна відповість на удар по ТЦ у Кременчуці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Довго і зі смаком": у ОП розповіли, як Україна відповість на удар по ТЦ у Кременчуці

ВСУ будуть бити за військовими цілями

28 червня 2022, 07:17 comments3139
Поділіться публікацією:

Україна має сили та можливості відповісти Росії на удар по ТЦ у Кременчуці. Тому відповідь України обов'язково буде, і вона буде "довгою, ретельною, і зі смаком". Як повідомляє портал "Коментарі", таку позицію в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну озвучив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

"Довго і зі смаком": у ОП розповіли, як Україна відповість на удар по ТЦ у Кременчуці

Офіс президента. Фото: Українска правда

Радник глави ОП заявив, що війна в Україні пішла шляхом ескалації. Після того, що сталося в Кременчуці, українські захисники, звичайно ж, дадуть відповідь. І на таку відповідь знову піде відповідь Росії. При цьому Україна не повторюватиме варварської тактики росіян. Українці будуть бити виключно з військових цілей, завдають максимальної шкоди ворогові. Ну, а цих цілей достатньо, є з чого вибрати.

Олексій Арестович заінтригував, уточнивши, що незабаром усі почують про нові цікаві подробиці відповіді України та втрати серед росіян.

Як повідомляли "Коментарі", 27 червня російські загарбники завдали ракетного удару по Полтавській області. Практично в той самий час вибухи були чутні і в Полтаві, і в Кременчуці. Якщо в обласному центрі вдалося уникнути великих руйнувань та жертв, то у Кременчуці окупанти потрапили до торговельного центру, причому удар був у той час, коли люди поверталися з роботи. Багато хто відвідав ТЦ. У результаті вже відомо, як мінімум про 16 загиблих. Рятувальникам вдалося оперативно загасити пожежу. Досі триває розбір завалів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін послухає Зеленського і подивиться Джонсону в очі: Кремль підтвердив участь президента Росії у важливому саміті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

28 червня 2022, 15:00

АрЭстович, сколько можно нести развлекательную и популистическую ихинею !!!!!


Новини