Головна Новини Суспільство Війна з Росією Досить скиглити. Експерт різко відповів тим, хто радить українцям тікати за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Досить скиглити. Експерт різко відповів тим, хто радить українцям тікати за кордон

Наступна зима в Україні буде складною, відзначив аналітик Юрій Богданов. Проте, за його словами органи місцевої влади та бізнес мають потужні генератори і мають досвід їх використання. Крім того, енергетики здатні робити дива

11 квітня 2024, 20:43 comments1862
Поділіться публікацією:

Міста Україна забезпечені потужними генераторами. Їх постачання відбувалося протягом всього 2023 року, відзначає Юрій Богданов. Так, підкреслює він, цієї зими вони не знадобились, але наступної їх можна буде використати.

Досить скиглити. Експерт різко відповів тим, хто радить українцям тікати за кордон

Удар по ТЕС

Окрім того, підкреслив аналітик, генераторами забезпечений і бізнес, який має досвід роботи під час віялових відключень. Також, за його словами закуповувало генератори і населення.

"Європейці і не тільки передали нам сотні потужних і десятки тисяч побутових генераторів. Наприклад, Тайвань нам тільки в Київ надав 10 потужних генераторів, які зараз забезпечують критичну інфраструктуру"
, — підкреслив аналітик.

Він визнав, що літо та зима будуть важкими, проте в тилу треба жити, працювати і вірити в Україну. При цьому, як підкреслив Богданов, українські енергетики здатні творити дива.

"Тому оці всі хник-хник і вмиральні ями мене трохи дратують. Особливо “треба тікати з країни, бо тут буде пекло”. Що, до цього все ок було?"
— відзначив аналітик.

При цьому він додав, що всі знають, з ким зараз воюють і що цей режим не відрізняється від нацистського.

"А ось атаки на критичну інфраструктуру когось за океаном можуть нарешті розштовхати. Щоб припинили розповідати ху*ню про російські НПЗ, які є “цивільним обʼєктом”. Минулого разу саме такі атаки так і спрацювали"
, — додав Богданов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що деякі експерти порадили українцям, які мають змогу, виїхати за кордон, бо зима буде складною. Іншим порадили готуватися до неї просто зараз. При цьому експерти підкреслили, що Україна не могла захистити від ракет об’єкти генерації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/yb_ua/5229
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 квітня 2024, 20:02

”Що, до цього все ок було?" - будемо і далі терпіти як жертовні? До останнього українця, хоч лопатами захищатись, ухилянти ... ! Вони всіх своїх вивезли, убезпечили, забронювали. Навіть клоунів. Ось ТЕЦ зруйнували, тепер всі ці критичні підуть на передову? Які ще потрібні аргументи? Може настав час притягати батьків, чиї діти постраждали від ракет, до відповідальності за нехтування безпекою їх дітей? Так тримаються своїх бюджетних посад, бо за кордоном так сачковать не вийде, що готові ризикувати життям своїх дітей?


Новини