Головна Новини Суспільство Війна з Росією Допомоги НАТО Україні недостатньо: Столтенберг зробив заяву про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Допомоги НАТО Україні недостатньо: Столтенберг зробив заяву про війну

Генеральний секретар НАТО заявив, що Україні необхідно зберегти статус незалежної держави в Європі

14 листопада 2023, 10:55 comments1584
Поділіться публікацією:

Україна потребує більшої допомоги з боку союзників НАТО, а також партнерів від країн, які не входять до блоку. Адже ситуація на полі бою є вкрай небезпечною. Україна має відстояти право продовжувати існувати як суверенна, незалежна держава. Тому прямий інтерес Альянсу – допомогти Україні та її війську. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив генсек НАТО Єнс Столтенберг, виступаючи у Брюсселі, пише "Укрінформ".

Допомоги НАТО Україні недостатньо: Столтенберг зробив заяву про війну

Єнс Столтенберг. Фото: з відкритих джерел

"Я очікую, що під час зустрічі ми розглянемо ситуацію в Україні, де продовжуються інтенсивні бої. Ситуація на полі бою є важкою, і це робить це ще важливішим, щоб ми продовжували та нарощували нашу підтримку для України", — висловився Столтенберг.

За його словами, цивілізований світ не має права припуститися помилки і дозволити Путіну здобути перемогу. Тому Україна продовжуватиме залишатися незалежною суверенною державою в Європі. Це головна мета НАТО та всіх інших союзників Києва.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи вплине втома від війни на підтримку України: відповідь Бореля за підсумками засідання Ради ЄС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – понад 20 місяців триває широкомасштабна агресія Росії проти України. Останнім часом ситуація на фронтах менш динамічна, ніж раніше, але низка "гарячих точок" у зведеннях практично щодня. Складна для нас ситуація в районі Авдіївки, яку понад місяць штурмують окупаційні війська, спекотно на лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна. У суботу, 11 листопада, вперше за майже два місяці супротивник ударив по Києву. На щастя, балістичну ракету було знищено. При цьому посилилися розмови про можливі переговори Києва та Москви. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію всередині та навколо російсько-української війни на даний момент, а також перспективи її розвитку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини