Головна Новини Суспільство Війна з Росією Домовиться не вийде: у Зеленського прокоментували бунт Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Домовиться не вийде: у Зеленського прокоментували бунт Пригожина

Михайло Подоляк заявив, що розкол російських еліт надто очевидний

24 червня 2023, 09:50 comments3575
Поділіться публікацією:

Заколот ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина не може завершитися інакше, крім поразки однієї зі сторін. Справа в тому, що домовитися вже не вийде. У Росії все лише починається. Як передає портал "Коментарі", таку думку в Twitter висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Домовиться не вийде: у Зеленського прокоментували бунт Пригожина

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник глави Офісу президента зазначив, що "контртерористична операція" Пригожина на території Росії вже призвела до багатьох наслідків. Так бійцями "Вагнера" було фактично захоплено Ростов, низку федеральних трас, штабів Південного округу. Також з'явилася дуже жорстка реакція з боку ФСБ, Національного антитерористичного центру, Генеральної прокуратури Росії.

"Розкол еліт надто очевидний. Домовитись і вдати, що все залагоджено, не вийде. Хтось має обов'язково програти: або Пригожин (з фатальним фіналом), або колективний "антиПригожин" (група Путіна (Ред. — Володимир Путін, російський диктатор) та кооператив "Озеро"). У Росії все тільки починається", — написав радник глави Офісу президента.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни (ISW) оцінили шанси збройного заколоту Євгена Пригожина в РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – протистояння, яке у цей час розгортається між ватажком ПВК "Вагнер" та російським Міноборони цілком реальне і те, що відбувається на території країни-агресора – не постановка. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив голова Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Раніше "Коментарі" писали – диктатору Володимиру Путіну цілодобово повідомляють про заколот Євгена Пригожина: у РФ запровадили жорстоку цензуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини