Головна Новини Суспільство Війна з Росією Договір про мир з Росією: у ГУР розповіли, скільки ще триватиме війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Договір про мир з Росією: у ГУР розповіли, скільки ще триватиме війна

На думку Кирила Буданова, договорів про мир не варто очікувати найближчим часом

14 листопада 2023, 10:12
Поділіться публікацією:

Росія ще довго не буде готова піти на переговори з Україною та Заходом. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "NV" зробив глава української розвідки Кирило Буданов.

Договір про мир з Росією: у ГУР розповіли, скільки ще триватиме війна

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

За прогнозом головного розвідника України, росіяни не будуть готові сідати на стіл переговорів з Україною і підписувати будь-які документи. Саме тому війна триватиме ще досить довго, але інтенсивність бойових дій знизиться. Окупанти продовжуватимуть хаотичні обстріли.

Кирило Буданов запропонував згадати історію, яка говорить про те, що в різні часи вже були війни, які не мали юридичного закінчення. Наприклад – Японія та Росія, які формально перебувають у стані війни з 1945 року, оскільки мирного договору про статус Курильських островів підписано не було. Фактично понад 70 років триває конфлікт РФ та Японії. Він досі не вичерпаний. Схожа ситуація може чекати на Україну та Росію по ряду територій, які захопив противник.

"Цей сценарій дуже вірогідний і тут, тому що РФ має значні територіальні апетити щодо України, що стосуються не тільки Криму. Звичайно, ці апетити ніхто не збирається задовольняти", — констатував глав ГУР Міноборони України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — понад 20 місяців продовжується широкомасштабна агресія Росії проти України. Останнім часом ситуація на фронтах менш динамічна, ніж раніше, але низка "гарячих точок" у зведеннях практично щодня. Складна для нас ситуація в районі Авдіївки, яку понад місяць штурмують окупаційні війська, спекотно на лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна. У суботу, 11 листопада, вперше за майже два місяці супротивник ударив по Києву. На щастя, балістичну ракету було знищено. При цьому посилилися розмови про можливі переговори Києва та Москви. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію всередині та навколо російсько-української війни на даний момент, а також перспективи її розвитку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини