Головна Новини Суспільство Війна з Росією Добровільно перейшов на бік Росії: колишній військовий з Хмельниччини воював проти ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Добровільно перейшов на бік Росії: колишній військовий з Хмельниччини воював проти ЗСУ

Колишній військовий з Хмельниччини зрадив присягу і перейшов на бік армії РФ

5 липня 2023, 22:15 comments1126
Поділіться публікацією:

Представники Служби безпеки заочно оголосили підозру колишньому жителю Хмельницької області   Миколі Польному, що став зрадником  і  добровільно перейшов на  сторону  загарбників РФ.  

Добровільно перейшов на бік Росії: колишній військовий з Хмельниччини воював  проти ЗСУ

Український військовий перейшов на сторону росіян (фото з відкритих джерел)

Про це  інформують в пресслужбі Служби безпеки України.

Як тут стверджують, 2014 року військовий  відмовивсь  виконувати наказ командирів  щодо передислокації  і залишився на території   тимчасово окупованого Криму. Водночас зрадник отримує російське громадянство РФ і добровільно продовжує служити  у Росгвардії.

Як свідчить оперативна інформація,  з початку повномасштабного вторгнення, Польний  замічений у "відрядженні" на території Херсонщини, де був учасником  бойових дій. 

"Нині він очолює "квартирно-эксплуатационную службу тыла войсковой части 6914 Федеральной службы войск нацгвардии РФ". За "доблесну" службу неодноразово заохочувався та отримував нагороди від самопроголошеного прем’єр-міністра російської окупаційної влади Криму Аксьонова", — стверджують співробітники СБУ.
 
Військовослужбовцю заочно оголошено підозру у державній зраді (ч. 1 ст. 111 ККУ).  Зараз він переховується від правоохоронців на тимчасово  окупованій загарбниками  території.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в армії РФ створюють новий "елітний" авіаційний підрозділ, — британська розвідка. Авіаційний підрозділ називатиметься "Шторм" і буде насичений ударними гелікоптерами та винищувачами. Ба більше, до виконання "завдань спецоперації" прагнуть залучити висококваліфікованих пілотів, зауважують у розвідці. 

Саме ця група, як переконані у Великобританії, виконуватиме головну місію під час атак України з неба.  Набір для пілотів здійснюватиметься із "обіцянками" великих зарплат та премій, а перевагу матимуть пілоти з досвідом. Навіть ті, що вийшли на пенсію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини