Головна Новини Суспільство Війна з Росією До якої області РФ перекинула групу снайперів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

До якої області РФ перекинула групу снайперів: що відомо

РФ перекинула до кордону із Сумською областю групу снайперів, де вони складатимуть іспити в умовах бойових дій

10 липня 2023, 17:25 comments1175
Поділіться публікацією:

Російське командування перекинуло до кордону із Сумською областю групу курсантів-снайперів. Вони складатимуть іспити в умовах бойових дій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву.

До якої області РФ перекинула групу снайперів: що відомо

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Росіяни перекинули до кордону з Україною 80 випускників снайперських курсів для складання іспитів у бойових умовах", — зазначає ЦНС.

У повідомленні йдеться, що у такий спосіб росіяни планують проводити навчання вздовж кордонів Сумської області.

"Проте є висока ймовірність того, що іспити нові снайпери не складуть і будуть ліквідовані", — наголошують у ЦНС.

Варто зазначити, що Сумська область межує з Росією на півночі та сході. Після того, як Кремль розпочав повномасштабне вторгнення російських військ до України, прикордоння Сумщини постійно під обстрілом. Останнім часом кількість та інтенсивність обстрілів посилилися. Враховуючи загрози для цивільного населення, керівництво Сумської ОВА прийняло рішення провести евакуацію мешканців Сумщини із п'ятикілометрової зони. Як зазначив голова Сумської ОВА Володимир Артюх, це потреба, яка назріла вже давно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — минулої суботи, 8 липня, виповнилося рівно 500 днів з початку широкомасштабного російського вторгнення. Українські війська продовжують контрнаступальні операції і ряді напрямів (наприклад, у районі Бахмута) досягли тактично значних успіхів. При цьому керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов попереджає, що контрнаступ точно буде успішним, але пізніше. Експерти оцінили для видання "Коментарі" ситуацію на полях битв, а також зробили спільні висновки щодо російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – перед яким викликом опинилися країни НАТО – до чого потрібно бути готовою Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини