Головна Новини Суспільство Війна з Росією До повного знищення: у Путіна зробили нову заяву про війну проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

До повного знищення: у Путіна зробили нову заяву про війну проти України

Російський політик Дмитро Медведєв відзначився обіцянками на честь вигаданого Путіним свята - Дня возз'єднання нових регіонів із Росією

30 вересня 2023, 14:55 comments7278
Поділіться публікацією:

Російські окупанти вестиме війну з Україною "до повного знищення". Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв.

До повного знищення: у Путіна зробили нову заяву про війну проти України

Дмитро Медведєв. Фото: із відкритих джерел

Відповідною обіцянкою колишній президент Росії відзначився на честь штучного свята, яке 28 вересня узаконив указом Путін – "Дня возз'єднання нових регіонів із Росією".

"Спеціальна військова операція триватиме до повного знищення нацистського київського режиму та звільнення від ворога споконвічно російських територій", — заявив Дмитро Медведєв.

Російський політик також натякнув, що незабаром Росія приєднає до себе ще більше українських територій, щоправда, не уточнив, коли саме це може статися.

Зазначимо, рік тому президент РФ Володимир Путін оголосив про анексію частин 4 областей України та запропонував Києву переговори. Через рік країна-агресор святкує "приєднання" окупованих частин Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава Міноборони РФ Сергій Шойгу заявив про плани продовження війни проти України (т.зв. "СВО") до 2025 року. У свою чергу президент України Володимир Зеленський анонсував "гучні" новини про ситуацію на фронті, знищення штабів та логістику російських окупантів. А радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що "сьогоднішня Росія – це роздутий міф". Він закликав Захід не "пестити вразливе его Путіна і продовжувати війну", а поставити задирку на місце — потужним постачанням зброї Україні. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" нинішній стан російсько-української війни та окреслили перспективи доступного для огляду майбутнього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини