Головна Новини Суспільство Війна з Росією До «дороги життя» лишилось два кілометри: де ворог готує прорив, а влада замовчує проблему
commentss НОВИНИ Всі новини

До «дороги життя» лишилось два кілометри: де ворог готує прорив, а влада замовчує проблему

Ворог може організувати прорив у Вугледарі

4 липня 2024, 13:56 comments2598
Поділіться публікацією:

Як стверджує нардеп Мар’яна Безугла, росіяни наближаються до основної дороги та перехрестя, яке веде на Вугледар і Курахове. За її словами, це відбувається саме зараз, і до цієї дороги окупантам залишилося менше двох кілометрів. Як підкреслила нардеп, мова йде про основний шлях забезпечення Вугледарського гарнізону. Додаткові шляхи сполучення для техніки і сил підтримки від села Водяного до річки практично всі в низині, а отже, опиняться під вогневим контролем.

До «дороги життя» лишилось два кілометри: де ворог готує прорив, а влада замовчує проблему

Вугледар

Як стверджує Безугла, фортифікацій знову немає, немає і підготовлених позицій.

"Наші військові вимушені триматися в "голих" посадках", — заявила Безугла.

За її словами, Содоль за погодження Павлюка та Сирського призначає керувати батальйоном на цьому критичному напрямку тилового майора з Одеси, який не має бойового досвіду і поділяє "ватні" погляди, як і сам Содоль.

"За місяць комбат не з’являється навіть на командно-спостережному пункті (КСП) роти, своїми наказами "стирає" батальйон (цей сленг означає, таку кількість вбитих і поранених, що підрозділ втрачає боєздатність) і провалює оборону. Запасні та відсічні позиції не готують, резерви не створені, бійці (хто вижив) демотивовані. Росіянам відкривається шлях на трасу. Ворог виходить на шлях, що веде фактично в тил Вугледару, використовуючи ті ж підходи, що й раніше багато разів. Бо наші генерали НЕ вчаться на помилках, вони вважають, що НЕ можуть помилятися — це аксіома!" — заявила Безугла.

Вона закликала бойові підрозділи утримувати позиції, вирішувати на місцях і не допустити прориву.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Сили оборони можуть відійти і від Часового Яру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 липня 2024, 13:07

Фюрер з Єрмаком отримали у власність юдейців всю Україну, менші програшні піксельні солдафони, отримують у власність менші ділянки.


Новини