Головна Новини Суспільство Війна з Росією До бойової втоми та високих втрат додалася ще одна проблема у російській армії
commentss НОВИНИ Всі новини

До бойової втоми та високих втрат додалася ще одна проблема у російській армії

Розвідка Британії вважає, що війська РФ мають проблеми з оплатою "служби" в Україні

4 вересня 2022, 10:00 comments1292
Поділіться публікацією:

Дедалі більше підстав стверджувати, що російська армія не зможе набрати тих темпів, які вона мала ще навесні цього року, коли розвивала своє масування наступ на Донбасі та півдні України. Головні проблеми, які не дозволяють Росії досягати успіху – це проблеми з моральним духом та низькою дисципліною у військах. До цього додалися проблеми бойової втоми та високих втрат. Але однією з головних проблем серед російських військових залишається проблема оплати їхньої роботи. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті британської розвідки Міноборони Великобританії.

До бойової втоми та високих втрат додалася ще одна проблема у російській армії

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

В оборонному відомстві пояснюють, що дохід російських військовослужбовців складається з основного невеликого окладу. До цього додаються ще преміальні та надбавки.

У звіті зазначається, що спочатку російське керівництво обіцяло великі преміальні за війну в Україні, але з виплатою великих бойових премій виникли проблеми.

У Британії вважають, що складнощі виникли через причини неефективної військової бюрократії, плюс до цього накладається незвичайний правовий статус "спецоперації". Ну і, як мінімум, знову ж таки, зіграла роль величезна корупція у російській армії серед командирів. Крім цього, російські військовослужбовці, перекинуті Москвою в Україну, постійно зазнають складнощів із базовим забезпеченням, не вистачає форми, зброї, провізії. Крім цього, низька фінансова мотивація руйнує і так низький моральний дух більшої частини російської армії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – окупанти вирішили масово наступати одразу на 8 населених пунктів: у Генштабі розкрили подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини