Головна Новини Суспільство Війна з Росією До Білорусі прибули російські бомбардувальники Су-34: показали, як їх зустрічали (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

До Білорусі прибули російські бомбардувальники Су-34: показали, як їх зустрічали (ФОТО)

16 січня в Білорусі стартували спільні льотні псевдонавчання з Росією

17 січня 2023, 16:01
Поділіться публікацією:

На спільні, так звані "навчання",  до Білорусі прибули російські бомбардувальники Су-34. Їх росіяни будуть  використовувати до кінця цього місяця. Про це повідомляє  Sputnik Беларусь.

До Білорусі прибули російські бомбардувальники Су-34: показали, як їх зустрічали (ФОТО)

Російські бомбардувальники Су-34 прибули до Білорусі (фото: t.me/modmilby)

"Російські авіапідрозділи почали прибувати до країни для участі у навчанні як мінімум з 8 січня. Самі навчання відбудуться з 16 січня до 1 лютого", — йдеться в повідомленні.

У повідомленні йдеться, що  мета цих "навчань" -  "підвищення оперативної сумісності під час спільного виконання навчально-бойових завдань".

Про прибуття в Білорусь російських бомбардувальників також повідомив Telegram-канал ОНТ. Для цих "навчань" будуть використовувати авіацію  та всі аеродроми, полігони ВПС та військ ППО в Білорусі.

А в  оборонному відомстві Білорусі цинічно заявили, що ці навчання "не несуть загрози третім країнам".

На опублікованих кадрах, що з'явилися в мережі, видно, що росіян в Білорусі зустрічали з хлібом і сіллю дівчата у народних костюмах.

До Білорусі прибули російські бомбардувальники Су-34: показали, як їх зустрічали (ФОТО) - фото 2
До Білорусі прибули російські бомбардувальники Су-34: показали, як їх зустрічали (ФОТО) - фото 3
До Білорусі прибули російські бомбардувальники Су-34: показали, як їх зустрічали (ФОТО) - фото 4
До Білорусі прибули російські бомбардувальники Су-34: показали, як їх зустрічали (ФОТО) - фото 5
До Білорусі прибули російські бомбардувальники Су-34: показали, як їх зустрічали (ФОТО) - фото 6

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про  новий фронт війни. Участь Білорусі у війні на боці Кремля не викликає сумнівів. Опозиційні активісти з Мінська попереджають, що Росія збирає свою військову техніку в цій країні, а аналітики вказують, що це може бути новий фронт війни. Путін і Лукашенко готуються провести спільні військові маневри в Білорусі, які триватимуть до 1 лютого. Згідно з заявами Міністерства оборони Білорусі передбачено відпрацювати повітряну розвідку, патрулювання повітряного кордону та авіаційну підтримку наземних військ. За повідомленням білоруських активістів, в останні дні на військові бази прибула військова техніка з Росії, щонайменше 8 російських винищувачів та 12 ударних вертольотів. Військові експерти постійно попереджають про можливий напад з боку Білорусі, адже Лукашенко не просто віддав Путіну свою територію для російських військ, а й відправив у РФ близько 100 танків Т-72 та боєприпаси до них.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини