Головна Новини Суспільство Війна з Росією До Бердянська прибуває багато окупантів та колаборантів: що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

До Бердянська прибуває багато окупантів та колаборантів: що відбувається

У захопленому місті серед окупантів переважають "панічні настрої"

9 травня 2023, 16:48 comments2102
Поділіться публікацією:

Тимчасово окупований Бердянськ сьогодні став тим містом, куди росіяни активно вивозять представників окупаційної влади захоплених населених пунктів Запорізької області, колаборантів та дітей. Як передає видання "Коментарі", про це розповіла голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галицина "Новинам Приазов'я".

До Бердянська прибуває багато окупантів та колаборантів: що відбувається

Бердянськ. Фото: з відкритих джерел

Чиновниця додала, що разом із цивільними українцями до міста їдуть і російські військові.

"З цивільними була лише третина автобусів, а решта – з російськими військовими. Мирне населення вивезли до Бердянська, а армію загарбника у бік Маріуполя. Ми поки не розуміємо, це на зміцнення Донецького напрямку чи їх вивозять до Росії. Тобто росіяни використовували людей з тимчасово окупованих територій як "живий щит" для своїх солдатів", – пояснила ситуацію голова МВА.

За її словами, у захопленому місті серед окупантів переважають "панічні настрої".

"Окупанти вже почали панікувати, патрулі стоять на Мелітопольському шосе та перевіряють усі цивільні машини, у тому числі евакуйованих", — розповіла Гліцина.

Зазначимо, раніше "Коментарі" повідомляли – російські окупанти вивозять із Енергодару, міста-сателіту Запорізької АЕС, документацію, комп'ютерну техніку, інше награбоване майно, у місті не працюють магазини та аптеки, автозаправки та банкомати спорожніли.

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто та чому прибув до Москви на парад до Путіна – чи є ризик втягування країн ОДКБ у війну проти України. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини