Головна Новини Суспільство Війна з Росією До 80 атак щодня: Залужний розповів що відбувається на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

До 80 атак щодня: Залужний розповів що відбувається на фронті

Зеленський розповів, що завдяки мужності та майстерності українських воїнів України тримає оборону

4 листопада 2022, 00:10
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 3 листопада, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний  мав телефонну розмову  зі своїм колегою. Він відповів на питання  Верховного головнокомандувача  Об'єднаних збройних сил НАТО в Європі та командиром  ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі. Про це  написав  в Telegram головнокомандувач Збройних сил України.

До 80 атак щодня: Залужний розповів що відбувається на фронті

Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

"Обговорили ситуацію на фронті. Вона напружена, проте контрольована. Противник утричі збільшив інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту — до 80 атак щодня", — сказав  командувач ЗСУ.

Як відзначив Валерій Залужний,  мужність і майстерність українських солдат, які тримають оборону, відома світу.  В розмові  військові генерали  України та Альянсу обговорили  проблеми   ударів ракетами, які здійснює  РФ  та загрози від  застосування  агресором  ударних безпілотних літальних апаратів.

Як підсумував  головнокомандувач ЗСУ,  міжнародні  партнери України знають   про  необхідні  нашій країні нові системи протиракетної та протиповітряної оборони, й  постачаючи їх, докладаються до майбутньої перемоги українців. Наша країна  вдячна  партнерам за те, що допомагають нам та підтримують.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Залужний назвав головну ганьбу Росії та попередив про її розвал. За час повномасштабної війни Росії проти України російська армія втратила літаків удвічі більше, ніж за весь час війни в Афганістані, яка тривала 10 років. Про це у Facebook повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Головнокомандувач ЗСУ навів статистику. Так, на війні проти України Росія втратила 278 літаків. Водночас у війні проти Афганістану Радянський Союз втратив 118 літаків. Валерій Залужний вважає, що війна з Україною є такою ж ганьбою для Росії, як і війна в Афганістані.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/CinCAFU/302
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини