Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний назвав головну ганьбу Росії та попередив про її розвал
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний назвав головну ганьбу Росії та попередив про її розвал

Залужний порівняв втрати російської авіації в Україні та Афганістані

3 листопада 2022, 12:42 comments3392
Поділіться публікацією:

За час повномасштабної війни Росії проти України російська армія втратила літаків удвічі більше, ніж за весь час війни в Афганістані, яка тривала 10 років. Як передає видання "Коментарі", про це у Facebook повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Залужний назвав головну ганьбу Росії та попередив про її розвал

Валерій Залужний. Фото: з відкритих джерел

Головнокомандувач ЗСУ навів статистику. Так, на війні проти України Росія втратила 278 літаків. Водночас у війні проти Афганістану Радянський Союз втратив 118 літаків.

Валерій Залужний вважає, що війна з Україною є такою ж ганьбою для Росії, як і війна в Афганістані.

За словами Головнокомандувача ЗСУ, російське керівництво зробило велику помилку, розв'язавши війну проти України. Тепер ця війна стане найбільшою ганьбою Росії, що призведе до руйнації РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Білий дім заявив, що офіційні особи США та Китаю працюють над організацією особистої зустрічі між президентом Джо Байденом та головою Китаю Сі Цзіньпіном на саміті G20 на Балі у середині листопада. Які очікування від цієї зустрічі? Чи зможуть США та КНР знайти точки дотику? Чи ймовірно, що саміт G20 допоможе завершити російсько-українську війну? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у четвер та п'ятницю у Німеччині відбудеться зустріч представників зовнішньополітичних відомств країн G7. Головними питаннями на порядку денному будуть Україна та російська агресія, ситуація в Індо-Тихоокеанському регіоні. Які очікування від цієї зустрічі? Чи варто розраховувати на якісь проривні рішення? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 листопада 2022, 13:23

Знов - краще б мовчав. Бо брехня Зе-Асада пре з усіх щілин. Такими темпами ми дізнаємось, що втрати вояків 1 до 6 - брехня божевільного, а реально 1 до 1. Як можна рівняти з кочівниками, які мали тільки Стингери і возили їх на конях. Та Україну повну ППО, а такий примітивний результат. Ніби бородата первісна людина, вперше побачила залізо Байдена.


Новини