Головна Новини Суспільство Війна з Росією Для Путіна це початок третьої світової війни – військовий аналітик
commentss НОВИНИ Всі новини

Для Путіна це початок третьої світової війни – військовий аналітик

Російський диктатор шукає виправдань перед своїм народом через провали у війні, тому представляє Захід як ворога Росії, який намагається її знищити.

21 лютого 2023, 14:25 comments1585
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військовий аналітик з питань оборони Майкл Кларк проаналізував промову російського президента Володимира Путіна та впевнений, що для диктатора це початок третьої світової війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Для Путіна це початок третьої світової війни – військовий аналітик

Путін під час виступу 21 лютого. Фото з відкритих джерел

Президент Росії виступив з довгою промовою 21 лютого, під час якої задів теми війни в Україні, економічного майбутнього РФ та звинуватив Захід у підвищенні ескалації. Майкл Кларк вважає, що Путін своїм виступом повністю перекрив шлях до дипломатичного та мирного вирішення розпочатої ним війни в Україні.

"У своїй заяві, не залишив загалом жодної щілини дипломатичного простору", — говорить Кларк та додає, що Путін вважає протистояння в Україні "частиною війни, яку Захід веде проти Росії, щоб її знищити".

У виступі Володимир Путін наголосив, що Росія нібито намагалась вести перемовини, проте Європа та НАТО мали секретні плани проти РФ.

"Для нього це початок третьої світової війни", — підсумовує слова Путіна військовий аналітик з питань оборони.

Майкл Кларк додає, що війна пішла не за планом російського диктатора і тепер він змушений пояснювати своєму народу, чому вартує йти на більші жертви. Поясненням від Путіна може бути не просто війна проти України, а війна за виживання Росії, про що кілька разів заявляв президент РФ.

Раніше портал "Коментарі" публікував рейтинг найсильніших армій світу за 2023 рік. В оновленому ранжуванні Україна покращила свої позиції та увійшла в топ 20.

Також "Коментарі" писав про реакцію радника офісу президента Михайла Подоляка на виступ російського диктатора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини