Головна Новини Суспільство Війна з Росією Михайло Подоляк відреагував на виступ Путіна, натякнувши на кінець для диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Михайло Подоляк відреагував на виступ Путіна, натякнувши на кінець для диктатора

Український політик відреагував на виступ президента Росії Володимира Путіна, натякнувши, що час диктатора минає.

21 лютого 2023, 13:00 comments1089
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін виступив з затяжною промовою на федеральних зборах, де основною темою є війна в Україні та ситуація в Росії. На промову президента РФ відреагував радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Михайло Подоляк відреагував на виступ Путіна, натякнувши на кінець для диктатора

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Російський президент Володимир Путін спланував свій виступ перед річницею вторгнення в Україну, де пояснив, чому розпочав війну. Також тоталітарний лідер Російської Федерації постійно розповідав про зовнішні загрози РФ, зокрема теорії змови про нацистів. На промову Путіна відреагував радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк, який вважає, що російський президент показав розгубленість під час свого виступу.

"Путін публічно продемонстрував свою неактуальність і розгубленість. Він підкреслив, що РФ знаходиться в "тайговому глухому куті", перспективних рішень немає і не буде", — пише Подоляк та додає, що президент РФ всюди бачить "нацистів, марсіан і теорії змови".

У кінці повідомлення Михайло Подоляк використав латинський вираз Sic transit gloria mundi, який перекладається як "так минає мирська слава". Таким чином радник голови Офісу президента натякнув, що час Путіна добігає кінця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про першу реакцію з Російської Федерації на приїзд Джо Байдена в Україну. російський депутат звинуватив президента Сполучених Штатів у провокації.

Також "Коментарі" писали про витік секретних документів, які розповідали про те, як Російська Федерація планувала повільно анексувати територію Білорусі та включити її в склад РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини