Головна Новини Суспільство Війна з Росією Диверсанти підірвали літаки та вертоліт на військовому аеродромі у Підмосков’ї: у ГУР повідомили деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Диверсанти підірвали літаки та вертоліт на військовому аеродромі у Підмосков’ї: у ГУР повідомили деталі

Пошкодження російських літаків серйозні

20 вересня 2023, 20:20
Поділіться публікацією:

Група невідомих диверсантів здійснила  напад на військове  летовище Чкаловський  на території Підмосков’ї, де, також, розташовано "літак судного дня". Атака мала  успіх. Про це повідомляють в пресслужбі  ГУР Міністерства оборони.

Диверсанти підірвали літаки та вертоліт на військовому аеродромі у Підмосков’ї: у ГУР повідомили деталі

Аеродром Чкаловський (фото з відкритих джерел)

Як стверджують військові розвідники, аеродром було  атаковано  18 вересня 2023 року. Під час операції були "суттєво"  пошкоджені два винищувачі та бойовий гелікоптер.

"Невідомими особами на аеродромі, який ретельно охороняється, було закладено вибухівку та підірвано літаки АН-148 та ІЛ-20 (обидва відносяться до 354 авіаполку спеціального призначення), а також вертоліт МІ-28Н, який до цього активно залучався до збиття ударних дронів над Московською областю". , — зазначено в інформації.

Військові розвідники стверджують, що пошкодження винищувачів  "не дозволять розраховувати на їхнє швидке відновлення". Вертоліт  після  вибуху теж не злетить, він отримав  пошкодження  хвостової  частини. Після нападу, за інформацією  ГУР, у вищих військових кабінетах РФ відбувається   реальна істерика.  Адже "Чкаловський" є  базою для  урядових  літаків, так званих  "літаків судного дня", це такі собі  повітряні командні пункти, коли розпочнеться ядерна війна. Такий літак має Путін. Ще тут  базуються особливі літаки (літаки-розвідники).

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни вже готуються до завдання ударів по енергомережі УкраїниПротивник активізував розвідку українських енергетичних об'єктів з метою подальших ударів. Українським захисникам добре відомі плани ворога, тож Сили оборони посилено готуються до таких дій окупантів. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник ГУР Міноборони Андрій Юсов. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини