Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дипломатія не допомогла: у Німеччині підтримають Україну, якщо вона вирішить повертати Крим військовим шляхом
commentss НОВИНИ Всі новини

Дипломатія не допомогла: у Німеччині підтримають Україну, якщо вона вирішить повертати Крим військовим шляхом

У Німеччині заявили, що мирні переговори з Росією не допомогли

2 грудня 2022, 12:00 comments1255
Поділіться публікацією:

Німеччина надасть свою підтримку Україні, якщо у Києві буде ухвалено рішення повертати Крим військовим шляхом. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на колишнього радника Ангели Меркель та голову Мюнхенської конференції з безпеки Крістофа Хойсгена в інтерв'ю "Deutsche Welle".

Дипломатія не допомогла: у Німеччині підтримають Україну, якщо вона вирішить повертати Крим військовим шляхом

Крим. Фото з відкритих джерел

Крістоф Хойсген зазначив, що Крим – це, звичайно ж, законна територія України та Київ має всі підстави на те, щоб повертати свої землі так, як вважає за потрібне.                                 

Радник Ангели Меркель визнав, що Берлін був серед ініціаторів мирного вирішення конфлікту, який виник між Україною та Росією, починаючи з 2014 року, але жодні переговори не дали ефекту. Росія відмовилася мирним шляхом вирішувати проблему.

"Тепер Росія відсунула всі ці зусилля на другий план — Росія поводиться дуже агресивно, Росія несе відповідальність за загибель десятків тисяч людей. Подивіться лише на Маріуполь, на те, як вони його зруйнували! Вони зруйнували його так само, як Грозний. Тож ми повинні надавати всебічну підтримку українцям, і якщо Україна може повернути Крим, її необхідно підтримати", — додав Хосейн.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська армія не може наступати в Україні: у британській розвідці назвали головну причину.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна входить до однієї із найскладніших зим у своїй історії. Видання "Коментарі" поцікавилося в експертів, які виклики, потреби та перспективи є в цій ситуації в українського бізнесу.                                                                      




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини