Головна Новини Суспільство Війна з Росією Діалог Києва та Москви: у ОП розповіли, хто може представляти Україну на переговорах
commentss НОВИНИ Всі новини

Діалог Києва та Москви: у ОП розповіли, хто може представляти Україну на переговорах

Михайло Подоляк заявив, що на переговорах від України буде важке озброєння на полі бою

5 листопада 2022, 14:00 comments1002
Поділіться публікацією:

Представляти Україну на переговорах із Росією може лише важке озброєння. Офіційних представників України за столом переговорів з Росією поки що бути не може. Як передає видання "Коментарі", про це в Twitter заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Діалог Києва та Москви: у ОП розповіли, хто може представляти Україну на переговорах

Офіс президента. Фото: Українска правда

"Єдина можлива делегація для "переговорів" з Росією має складатися з Abrams, Leopard, Marder, HIMARS. Місце зустрічі – крайня східна точка міжнародно визнаних кордонів України", – написав Михайло Подоляк.

Варто зазначити, що останні кілька місяців спікери Кремля, включаючи самого Путіна, немов мантру повторюють тезу про те, що Росія готова до прямих перегарів з Україною. При цьому про жодні компромісні рішення офіційна Москва не говорить, продовжуючи наполягати на виконанні озвучених раніше ультиматумів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський, коментуючи мантри Росії та деяких її явних і не настільки явних союзників про необхідність переговорів, зазначив, що країна-агресор насправді шукає, як обдурити всіх довкола, щоб відправити ще десятки або сотні тисяч людей у м'ясорубку. Він також підкреслив, що Україна готова до миру, але – чесного та справедливого, з повагою до Статуту ООН, нашої територіальної цілісності, покарання всіх, хто винен в агресії, повним відшкодуванням Росією завданих нам збитків. Чи можливі все ж таки переговори нинішніх керівників України та РФ? Якщо не вони, то хто здатний вийти на дипломатичне вирішення конфлікту? Чи таке рішення вже в принципі неможливе? Коли можуть визріти умови переговорів? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини