Головна Новини Суспільство Війна з Росією Десятки вбитих та поранених, мінус склад боєприпасів та ППО противника: куди потрапили ЗСУ на півдні
commentss НОВИНИ Всі новини

Десятки вбитих та поранених, мінус склад боєприпасів та ППО противника: куди потрапили ЗСУ на півдні

ЗСУ завдали точного удару по Новій Каховці, десятки вбитих окупантів

8 липня 2022, 15:00 comments3562
Поділіться публікацією:

Українські захисники завдали прицільного удару по складі боєприпасів окупантів у тимчасово окупованій Новій Каховці, за попередніми даними, вбито кілька десятків військових РФ. Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник Одеської ОВА Сергій Братчук у себе в Telegram,

Десятки вбитих та поранених, мінус склад боєприпасів та ППО противника: куди потрапили ЗСУ на півдні

Вибух на складі із боєприпасами. Фото: із відкритих джерел

"Попередньо, мінус БК, ППО та кілька десятків орків поранені/вбиті. Інформація уточнюється", – написав Сергій Братчук.

У ЗМІ та соцмережах повідомляють, що після успішної атаки української армії за позиціями росіян на Каховській ГЕС – 44 200-ті серед росіян. Зазначається, що ЗСУ вдарили по важливій позиції у тилу ворога, де перебувало понад 70 окупантів, великий склад із боєприпасами та ППО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — куди поверне фронт : експерти озвучили прогноз – де тепер буде найгарячіше. Військовий експерт Михайло Жирохов вважає, що у короткостроковій перспективі росіяни після найважчих боїв на Луганщині змушені будуть взяти оперативну паузу. У той же час експерт у питаннях національної безпеки та оборони, учасник програми Україна-НАТО Катерина Коваль вважає, що росіяни продовжували масово обстрілювати мирні міста України та наступати на сході, але Україні потрібно при цьому лише посилювати співпрацю із західними партнерами.

Також раніше "Коментарі" писали – ескалація Казахстану з РФ підвищується: Токаєв негайно звернувся за допомогою до США. Неприємності посипалися на нафтову галузь Казахстану після того, як Токаєв відмовився визнати "ДНР" та "ЛНР" та запропонував Європі допомогу у стабілізації енергетичних ринків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини