Головна Новини Суспільство Війна з Росією Десантники знищили російських штурмовиків, які розстріляли військових на Курщині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Десантники знищили російських штурмовиків, які розстріляли військових на Курщині (ВІДЕО)

Десантники знищили штурмовиків із 155 бригади морської піхоти ворога

сьогодні, 14:17 comments3962
Поділіться публікацією:

Бійці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади помстилися за смерть українських військових, яких розстріляли російські виродки. Як повідомили у Десантно-штурмових військах ЗСУ, була знищена штурмова групу росіян в одному з населених пунктів Курської області.

Десантники знищили російських штурмовиків, які розстріляли військових на Курщині (ВІДЕО)

95 десантно-штурмова бригада

"Це були виродки зі 155 бригади морської піхоти тихоокеанського флоту, які особливо люблять хизуватися своїми "подвигами". А саме: знущанням з полонених, а також розстрілів тих українських військовослужбовців, хто опинившись в безвиході, здався в полон", — сказано в повідомленні.

У Десантно-штурмових військах також підкреслили, що полонених в усьому світі захищає право війни – Женевські конвенції. Але російським нікчемам на міжнародне гуманітарне право глибоко начхати, тому вони грубо й цинічно порушують його, відзначили десантники.

"Але тут хайпонути у цих потвор у військовій формі не вийшло: зустрівшись в бою з українськими десантниками, вони були усі знищені. Така ж доля чекатимуть й інших військових з цієї бригади", — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що проект DeepState повідомив, що російські окупанти розстріляли 9 українських військових, які здалися в полон в Курській області. У DeepState відзначили, що від своїх джерел у 1 ОТБр отримали інформацію про те, що російські виродки 10 жовтня розстріляли дронщиків та суміжників в районі населеного пункту Зелений Шлях.

Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубінець повідомив, що направив листи до Міжнародного комітету Червоного Хреста й ООН щодо ймовірного розстрілу росіянами українських військових.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ua_dshv

Новини