Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Держиморда": Залужний охарактеризував командувача російської армії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Держиморда": Залужний охарактеризував командувача російської армії

Залужний назвав Сергія Суровікіна "держимордою"

15 грудня 2022, 17:00
Поділіться публікацією:

Командувач російського війська  Сергій Суровікін — традиційний командир часів Петра І, який може ліквідувати підлеглого за невиконання поставленого наказу. Таку оцінку дав головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний під час в інтерв'ю The Economist.

"Держиморда": Залужний охарактеризував командувача російської армії

Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

"При всій повазі до пана Суровікіна, якщо подивитися на нього, то це звичайний командир часів Петра I, скажімо так, держиморда. Дивишся на нього і розумієш, або ти виконуєш завдання, або тобі кінець".

Для порівняння український генерал розповів, як все працює в ЗСУ. Підрозділами іноді керують 21-річні лейтенанти, у них служать чоловіки, яким 50-60 років. Він заявив, що в українській армії тримати порядок кулаками не вийде.

"Завжди можна бути нормальним. Залишатися людиною, ставати лідером. Бути розумнішим, бути сильнішим, бути талановитішим, а потім намагатися керувати людьми. Це релігія, яку я сповідую", — заявив Залужний.

Він розповів, що завжди намагається почути своїх генералів і людей, які перебувають на фронті. Тому що, за словами Залужного уся ініціатива — там.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Залужний заявив про можливий повторний наступ РФРосія може повторно спробувати напасти вже в лютому. Відтак для України важливо утримати лінію фронту та не здати свої позиції, адже звільняти окуповані території для наших військових набагато складніше. Таку заяву зробив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в інтерв'ю для The Economist. Український генерал розповів, що Україна за допомогою партнерів активно спостерігає за ситуацією навколо фронту, моніторить ситуацію щодо підготовки до повторного наступу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини