Головна Новини Суспільство Війна з Росією Деокупація Херсона: Резніков розповів, що уповільнює наступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Деокупація Херсона: Резніков розповів, що уповільнює наступ ЗСУ

Так звана "втеча" окупантів з Херсона Резніков назвав інформаційними операціями ворога

4 листопада 2022, 15:22 comments2176
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують контратакувати на Херсонщині. Проте погодні умови дещо уповільнюють рух української армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на міністра оборони України Олексія Резнікова під час брифінгу.

Деокупація Херсона: Резніков розповів, що уповільнює наступ ЗСУ

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Міністр зазначив, що зміна погодних умов також вносить свої корективи у війні. Тому, коли починається затяжний сезон дощів, з цим доводиться теж зважати.

Олексій Резніков також звернув увагу на одну з особливостей Херсонщини, яка як аграрний регіон має багато систем, каналів, які противник використовує як траншеї. Все це сумарно робить просування ЗСУ не таким швидким, як хотілося.

"Погода трохи сповільнює рух наших військ. Але я вірю, що ми завершимо війну шляхом повної деокупації всіх українських земель", — наголосив Олексій Резніков.

Висловився голова Міноборони і щодо частих повідомлень у ЗМІ про відхід окупантів із Херсона, про їхню втечу. На думку Резнікова, такі повідомлення розповсюджуються самі росіяни, тим самим вони проводять своєрідні інформаційні операції.

Резніков додав, що ЗСУ серйозно ставляться до повідомлень противника, але довіряють виключно своїй розвідці. Що ж стосується втечі росіян їх Херсонської області, то вони на такий крок готові, але ВСУ мають спровокувати піти на це.

"Думаю, що потенційно вони готові до чергового акту доброї волі стосовно лівого берега Дніпра в районі Херсона, але для цього їм знадобиться втратити певний свій потенціал завдяки діям наших ЗСУ у відповідь", — додав Резніков.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін назвав кількість мобілізованих росіян, яких вже відправив воювати в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини