Головна Новини Суспільство Війна з Росією DeepState: ЗСУ мають успіх під Бахмутом, але тим часом ворог отримав новий плацдарм
commentss НОВИНИ Всі новини

DeepState: ЗСУ мають успіх під Бахмутом, але тим часом ворог отримав новий плацдарм

Противник продовжує посилювати тиск на Куп'янському напрямку

18 липня 2023, 09:00 comments1145
Поділіться публікацією:

Українські захисники не припиняють свій рух на Бахмутському напрямку. Тим часом, російські загарбники мають певні успіхи на Сватівській ділянці фронту. Тут ворог зумів оволодіти новим плацдармом, запеклі битви продовжуються котрий день поспіль. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчать оновлені інтерактивні карти DeepState.

DeepState: ЗСУ мають успіх під Бахмутом, але тим часом ворог отримав новий плацдарм

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

На Сватівському відрізку фронту росіяни мають просування на південь від Масютівки. Також російські війська не припиняють посилювати тиск на позиції ЗСУ у бік Куп'янська. Росіяни не припиняють штурми на Новоселівське, сподіваючись захопити чергове село.

Як кажуть експерти DeepState на каналі в Telegram, у район Масютівки стягнув дуже багато артилерійських систем. Ще більшою перевагою є те, що Росія на цьому напрямі практично не звертає уваги на втрати, бо тут у противника "безлімітна передплата зеків-шойгістів". Російське командування спочатку кидає їх на штурми позицій ЗСУ і лише потім активно настає ворожий спецназ.

Виходячи з оновленої карти, внаслідок запеклих боїв на захід від Кармазинівки у противника з'явилася посадка-плацдарм. У Серебрянському лісництві також ситуація непроста, точаться важкі бої.

На Бахмутському напрямку тривають бої поблизу Кліщіївки, а також біля Оріхово-Васильівки. Українські захисники мають частковий успіх. На південь від Бахмута артилерія ЗСУ також продовжує процвітати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські наступальні дії тривають уже понад місяць. Зіткнувшись із масою перешкод, неспішно, але неухильно ЗСУ просуваються вперед. Що можна сказати про ситуацію на полях битв (військових і не лише), про дипломатичну та інформаційну складову нашого контрнаступу на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини