Головна Новини Суспільство Війна з Росією DeepState показав карту: ворог окупував чергове місто, є просування ще у п'яти
commentss НОВИНИ Всі новини

DeepState показав карту: ворог окупував чергове місто, є просування ще у п'яти

Місто Гірник у Донецькій області, з якого транслювали українське ТБ, окупували росіяни

сьогодні, 06:48
Поділіться публікацією:

27 жовтня російські загарбники окупували місто Гірник Курахівської міської громади Покровського району Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні моніторингового проекту "DeepState".

DeepState показав карту: ворог окупував чергове місто, є просування ще у п'яти

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Також аналітики зафіксовано просування російських загарбників у Селидовому, Богоявленні, Новоукраїнці, біля Шахтарського та Новоолексіївки Донецької області.

Варто зазначити, що перед повномасштабним вторгненням російських військових у місті Гірник проживало понад 10 тисяч людей. У вересні 2018 року у місті Гірник збудували нову телевізійну вежу заввишки 190 метрів. Ця вежа є найвищою за часи незалежності України. Вона була призначена для трансляції українських телепрограм на тимчасово окуповану територію Донецької області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти продовжують проривати фронт: карта DeepState.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія продовжує фінансувати війну завдяки прибуткам від продажу нафти, незважаючи на західні санкції. Водночас економіка країни стикається із серйозними внутрішніми викликами, зокрема через дефіцит робочої сили та загрозу "перегріву".

За даними The Washington Post, у Росії достатньо коштів, щоб підтримувати свою економіку та військові операції ще кілька років. Основні доходи країни одержує від продажу нафти, причому ключовими покупцями залишаються Китай та Індія. Ці азіатські країни продовжують купувати нафту у Росії, незважаючи на міжнародні санкції, що допомагає Москві компенсувати фінансові втрати.

Однак у країні ситуація не така стабільна. Росія відчуває "перегрів" економіки, коли уряд змушений підвищувати зарплати, щоб підтримати рівень життя населення за умов мобілізації та санкційного тиску. Це викликає інфляційний тиск, тобто зростання цін на товари та послуги, що створює нові економічні проблеми.

DeepState показав карту: ворог окупував чергове місто, є просування ще у п'яти - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини