Головна Новини Суспільство Війна з Росією Де ЗСУ просунулися вперед, а де, навпаки, довелося відійти: подробиці від ISW
commentss НОВИНИ Всі новини

Де ЗСУ просунулися вперед, а де, навпаки, довелося відійти: подробиці від ISW

На фронті продовжуються позиційні бої

31 січня 2024, 08:38
Поділіться публікацією:

Російським окупаційним військам вдалося просунутися на південний захід від Бахмуту. Позиційні бої тривали поблизу Богданівки, Іванівського та Кліщіївки. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому огляді Інституту вивчення війни.

Де ЗСУ просунулися вперед, а де, навпаки, довелося відійти: подробиці від ISW

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Американські аналітики також зазначають, що ЗСУ змогли відновити втрачені позиції на північний захід від Горлівки. На відео з геолокацією, опублікованому 29 січня, видно, як українські сили атакують та захоплюють кілька позицій приблизно за три кілометри на північний захід від Горлівки.

Крім того, минулої доби бої тривали поблизу Авдіївки, проте підтверджених змін на цій ділянці фронту не було. За словами російських джерел, українські військові протягом останніх кількох днів контратакували у районі ресторану "Царське полювання" на південній околиці міста. Українські та російські джерела розповідали про позиційні бої: поблизу Новобахмутівки, Степового, в районі коксохімічного заводу, біля ресторану "Царське полювання", у промисловій зоні, біля Невельського, Першотравневого та Досвідченого.

Нещодавно загарбники здійснили невдалий штурм на південний захід від Донецька на тлі позиційних боїв, що продовжуються. У Генштабі ЗСУ повідомили, що наші захисники відбили невдалу атаку окупантів у напрямку Солодке-Костянтинівка і що росіяни втратили два танки, шість бойових броньованих машин МТ-ЛБ та одну бойову машину піхоти БМП-1. на геолокованих кадрах видно пошкоджену та занедбану російську бронетехніку на північ і південь від Новомихайлівки.

Також тривають позиційні бої на захід від Донецька поблизу Георгіївки та на південний захід від Донецька поблизу Перемоги та Новомихайлівки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що відбувається взимку на фронті: хто і в чому має перевагу. Експерти детально проаналізували ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини