Головна Новини Суспільство Війна з Росією Де ворог влаштував Силам оборони пекло. Чого добиваються терористи
commentss НОВИНИ Всі новини

Де ворог влаштував Силам оборони пекло. Чого добиваються терористи

Окупанти влаштували Силам оборони пекло на Авдіївському напрямку, біля Часового Яру та Мар’їнки, відзначив в ефірі 24 каналу військовий експерт Владислав Селезньов. За його словами, ворог хоче розтягнути українські резерви

30 квітня 2024, 12:40
Поділіться публікацією:

За інформацією військового експерта Владислава Селезньова, ворог влаштував Силам оборони пекло у Часовому Ярі, Марїнці та в районі Авдіївки. Окрім того, окупанти активізувалися на Куп'янському напрямку та роблять спроби атакувати українських військових на півдні Запорізької області.

Де ворог влаштував Силам оборони пекло. Чого добиваються терористи

Війна в Україні

Таким чином, підкреслив Селезньов, загарбники намагаються зробити все, щоб розтягнути українські стратегічні резерви. Втім, додав експерт Генштаб ЗСУ реагує на загрози з боку армії загарбників та робить все можливе, щоб не допустити критичної ситуації на фронті.

При цьому військовий експерт визнає, що окупанти все ще мають "вікно можливостей" на фронті, адже військова допомога від союзників, в тому числі від Сполучених Штатів, тільки починає надходити в Україну.

Селезньов підкреслив, що на лінії фронту загарбник зосередив приблизно 469 тисяч своїх військових. Найбільше їх, за інформацією експерта, саме у районі Часового Яру. При цьому на Харківському напрямку знаходиться вороже угрупування у кількості до 49 тис осіб. Тобто, підкреслив Селезньов, з огляду на цю інформацію, не можна говорити, що поблизу Харкова загарбники сконцентрували значний ресурс для спроби його захопити.

"Хоч, безумовно, не виключені провокації з боку росіян. Тим паче щоденно окупанти завдають ударів по Харкову та області і ракетами, і дронами, і КАБами",
— відзначив Селезньов.

При цьому він підкреслив, що у Харківській, Сумській та Чернігівській областях працюють диверсійно-розвідувальні групи окупантів. Тобто, додав військовий експерт, можна говорити про певні виклики на цій ділянці фронту, проте для того, щоб там вести активний наступ, наразі загарбники не мають ресурсів.

Втім, як додав Селезньов, важко спрогнозувати, що може відбутися через кілька місяців і куди будуть рухатися окупаційні війська країни-терориста.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що загарбники готують так званий великий наступ на Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

30 квітня 2024, 13:04

Штатам там не икается.за их непомощь?Хотя могли бы вообще ничего не дать..и хлебали бы всей Европой и Америкой приколы плешивого шибздика..хотя могут и дождаться.с такой помощью..машу вать!


Новини