Головна Новини Суспільство Війна з Росією Де наступають окупанти: Генштаб розповів про ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Де наступають окупанти: Генштаб розповів про ситуацію на фронті

У Генеральному штабі України прозвітували про ситуацію на фронті та розповіли, що відбувається на різних напрямках

18 червня 2022, 10:40
Поділіться публікацією:

В Україні триває війна з Російською Федерацією та основні бойові дії зараз відбуваються на Донбасі. Ворог веде наступ зараз на трьох напрямках. Про це повідомляється на Facebook - сторінці Генерального штабу.

Де наступають окупанти: Генштаб розповів про ситуацію на фронті

Ситуація на фронті на 18 червня (фото з відкритих джерел)

Відомо, що запеклі бої продовжуються на Сєвєродонецькому напрямку, ворог продовжує відкривати вогонь за українськими позиціями їхньої ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню. ЗСУ продовжують боротися з окупантами за Сєвєродонецьк, які намагалися вести штурм, але спроба провалилася.

На Бахмутському напрямку росіяни також продовжують обстрілювати наші позиції, а також відкривають вогонь з артилерії за населеними пунктами. ЗСУ завдає РФ втрати в районі Гірського, Берестового та Кодеми. Ворог змушений був відступити.

Також окупанти продовжують спроби взяття Слов'янка, точаться бої. Агресор інтенсивно обстрілює населені пункти Дібрівне, Долина, Краснопілля, Грушуваха, Адамівка. Росіяни намагаються піти на штурм у районі Краснопілля, але ЗСУ стримують оборону.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках російські загарбники продовжують завдавати ударів по цивільним та інфраструктурним об'єктам.

У відомстві зазначили, що противник продовжує зазнавати величезних втрат як в особовому складі, так і в техніці. Минулої доби українські військові знищили щонайменше 30 одиниць озброєння та техніки окупантів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сьогодні, 18 червня, у більшості областей України було оголошено повітряну тривогу. Російські окупанти випустили кілька ракет по Кременчугу в Полтавській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини