Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія завдала ракетних ударів по Кременчуку: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія завдала ракетних ударів по Кременчуку: що відомо

Російські окупанти знову обстріляли ракетами інфраструктурні об'єкти Полтавської області

18 червня 2022, 09:00
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці, 18 червня, у більшості областей України було оголошено повітряну тривогу. Російські окупанти випустили кілька ракет по  Кременчуку в Полтавській області. Цю інформацію підтвердив голова обласної воєнної адміністрації області Дмитро Лунін.

Росія завдала ракетних ударів по Кременчуку: що відомо

Обстріли Кременчука (фото з відкритих джерел)

"Знову під ворожим ударом Кременчук. Від 6 до 8 російських ракет потрапили по НПЗ та іншим об'єктам інфраструктури. Подробиці — пізніше", — йдеться у повідомленні.

За його словами, загроза завдання повторних ударів ворогів все ще зберігається, тому при сигналі повітряної тривоги, потрібно перебувати в укриттях.

Пізніше стало відомо, що 6 ракет вдарили по НПЗ, який і так не працював, а 2 ракети – по ТЕЦ. На щастя, потерпілих нема. На місці працюють рятувальники.

Також зазначається, що сьогодні вночі росіяни випустили снаряди на Одещині. За словами спікера Одеської ОВА Сергія Братчука, дві крилаті ракети були збиті силами ППО. Вони були випущені з території тимчасово окупованого півострова.

Нагадаємо, що окупанти не вперше вдаряють по Кременчуцькому нафтопереробному заводу. На початку травня було зафіксовано чотири "прильоти". А раніше ворожі ракети обстріляли підприємство 24 квітня. Внаслідок атаки був один загиблий, 7 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку квітня на півночі Полтавської області українські військові збили дві ракети російських окупантів. Уламками ворожих ракет було пошкоджено лінії електропередач, тому у п'яти селах на Полтавщині не було тимчасово електрики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини