Головна Новини Суспільство Війна з Росією Де на фронтах зараз найгарячіше: інформація від Генштабу ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Де на фронтах зараз найгарячіше: інформація від Генштабу ЗСУ

Ситуація на фронтах 11 червня: окупанти зазнають втрат та відступають

11 червня 2022, 19:40
Поділіться публікацією:

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, станом на 18 годину 11 червня окупанти були відбиті на багатьох ділянках східного та південного фронтів. Ворог продовжує спроби атакувати наші позиції, гатить з артилерії по населених пунктах північних, східних, південних областей. Зафіксовано обстріли в громадах Сумської області, Запорізької, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Донецької.

Де на фронтах зараз найгарячіше: інформація від Генштабу ЗСУ

Фото Генеральний штаб ЗСУ

Росіяни штурмували позиції ЗСУ в районах Бражківки, Долини та Вірнопілля, наступ відбито. Тривають бої в Богородичному, там окупанти гатять з мінометів, артилерії, РСЗВ, намагаються закріпитись в населеному пункті. Ворог обстрілює Лисичанськ з важкої артилерії, стягує в цьому напрямку підрозділи.

В Сєвєродонецьку тривають вуличні бої, ЗСУ контролюють третину міста, за інформацією міського голови. Окупанти штурмують позиції українських військ у районі Тошківки. Українці відбили штурм у районі Метьолкіного, там ворог відійшов. За даними військової розвідки, окупанти кинули на передову резервні підрозділи.

На Бахмутському напрямку протягом дня росіяни гатили з артилерії по позиціям ЗСУ неподалік Миколаївки, Білогорівки, Гірського, Комишувахи та Новолуганського. В районі Попасної наступ армії рф відбито.

Триває наступ ворога в районі Ниркового, там ведуться бої, а в напрямку Миколаївки, Берестового, Володимирівки штурм ЗСУ відбили. В напрямках Авдіївки, Курахового, Запоріжжя активних бойових дій росіяни не ведуть.

Розвідка повідомляє, що в Бєлгородській області, в Шебекіно окупанти розгортають польовий госпіталь для поранених на фронті росіян. Це свідчить про значні втрати ворога в живій силі.

Як писав портал "Коментарі", в розвідці заявили, що росія ще має достатньо потенціалу для ведення довготривалої війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини