Головна Новини Суспільство Війна з Росією Агресор має достатньо потенціалу для ведення довготривалої війни, - розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Агресор має достатньо потенціалу для ведення довготривалої війни, - розвідка

Битва за Донбас: окупанти мають плани із захоплення українських територій на найближчі чотири місяці

11 червня 2022, 17:40
Поділіться публікацією:

Військові розвідники говорять, що резерви та потенціал в росії ще достатній для затягування бойових дій в довготривалу війну в Україні, незважаючи на втрати в живій силі та техніці, які їх завдають ЗСУ щодня на фронтах. Про це повідомив представник Головного управлення розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Агресор має достатньо потенціалу для ведення довготривалої війни, - розвідка

фото Генерального штабу ЗСУ

Наразі на території України воюють 103 батальйонно-тактичні групи, в російської армії ще є близько 40 БТГр в резерві. За даними розвідки, російське військове командування вже розробило план на 120 днів війни, тобто на чотири місяці. Щомісяця воно коригує його в залежності від ситуації на фронтах, від тактичних перемог чи поразок в захопленні населених пунктів.

Заявленої раніше мети "спецоперації" в Україні росія не досягла, це визнали й іноземні розвідки США та Британії. Однак зупинятися Путін не збирається, через поразки в боях окупантам доводиться проводити передислокацію військ та концентрувати свої зусилля на окремих напрямках, як це вони роблять зараз в Луганській області.

Як писав портал "Коментарі", військовий оглядач розповів, чому в росіян поставки HIMARS Україні викликають істерику.

Також ми писали, українці 12 червня відзначають велике християнське свято. Які традиції, забобони та обряди мали наші предки. Чого не можна робити в цей день відповідно до народних вірувань.

Експерти розповіли, що може означати відмова росії визнавати незалежність Литви в політичному та юридичному аспектах. Чому агресор провокує західні країни та готує кейси щодо колишніх радянських республік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини