Головна Новини Суспільство Війна з Росією Де цілі ЗСУ на території Росії – у чому сенс завдання точкових ударів
commentss НОВИНИ Всі новини

Де цілі ЗСУ на території Росії – у чому сенс завдання точкових ударів

Україна продовжить бити за законними цілями на території РФ

1 серпня 2023, 09:20
Поділіться публікацією:

Майже й дня не минає, щоб на території Росії не були чутні вибухи. Все частіше "бавовна" трапляється і на території Москви та Підмосков'я. Невідомі безпілотники атакують різні об'єкти столиці РФ, чим наводять на росіян паніку. Які цілі ЗСУ на території Росії? У чому сенс завдання точкових ударів по території РФ? Видання "Коментарі" розбиралося з цих питань, вивчивши думки експертів.

Де цілі ЗСУ на території Росії – у чому сенс завдання точкових ударів

Атака безпілотників на Москву. Фото: із відкритих джерел

Найближчим часом і Москва, і московські військові об'єкти, і східний кордон з Україною будуть піддані впливу далеких засобів ураження

Військовий експерт Роман Світан в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив, що між Україною та Росією триває розв'язана Кремлем війна. І тому Україна й надалі завдаватиме прицільних ударів по легітимних цілях на території РФ. Досить багато таких цілей якраз зосереджено в Москві та Підмосков'ї.

"У Москві дуже багато легітимних військових цілей. Туди йтимуть наші ракети, наші безпілотники, щоб їх знищувати, а криворуке російське ППО, намагаючись їх придушити, опускатиме їх на голови москвичів", — вважає експерт.

За його словами, крім столичного регіону, українська армія має дуже багато цілей вздовж східного кордону – від Валуєк до Ростова-на-Дону та Таганрога.

"У нас вже стали на бойове чергування дуже серйозні кошти, у тому числі й безпілотники, які сягають Москви", – зазначив Роман Світан.

Він попередив, що на озброєнні України вже є безпілотники, які можуть спокійно нести до 100 кілограм вибухівки. Для порівняння, це практично авіабомба ФАБ-100.

"Бавовна" в РФ поступово привчає наших західних партнерів до того, що "бити по території Росії кожен день нормально

Політичний експерт Сергій Назаренко у себе у Facebook висловив думку, що завдання точкових ударів по території РФ має допомогти Заходу звикнути до нової реальності про те, що війна поступово переходить на територію країни-агресора.

За словами Сергія Назаренка, вже виникає тенденція, що на території РФ щось горить і вибухає.

"Згадайте, як раніше ми раділи підірваному Кримському мосту, а коли його підірвали вдруге – вже таке. Про підрив башні "Федерація" в "Москва Сіті" забули вже зранку того ж дня. І це добра тенденція. Спочатку українці звикають до війни на території росії, потім звикнуть іноземні партнери, а потім і росіяни", – заявив експерт.

За його словами, війна – це своєрідна гра, в яку грають удвох. Тому такі удари по території РФ неодмінно призведуть до того, що надання далекобійної високоточної зброї і F-16 не виглядатиме чимось зі світу фантастики, а буде черговим логічним рішенням.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому цьогорічна війна точно не закінчиться – чим відповісти РФ на кроки з мобілізації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

читач

1 серпня 2023, 08:42

Ой, хлопці, це як пукнути з моста у річку. Навіть бульки не підуть. Не варто розпорошуватись на неактуальне.


Новини