Даремно повірили Путіну: у ГУР розповіли, який прокол вийшов з відпочинком росіян у Криму

У ГУР повідомили про масове скасування росіянами турів до Криму

Незважаючи на запевнення Кремля про те, що росіяни можуть без жодних сумнівів їхати на відпочинок до Криму, все більше громадян РФ починають задаватися питанням – а чи варто ризикувати життям та здоров'ям заради такого відпочинку. Ситуація на території тимчасово окупованого півострова вже спричинила масове скасування турів на курортах. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки в Telegram.

В українській розвідці інформують, що від організованих на червень 2024 року турів в окупованому Севастополі відмовилися майже 80% росіян. Загальнокримський показник скасування вже заброньованих путівок минулого місяця становив понад третину.

"Передусім росіян, які передумали грітися на захоплених кримських узбережжях, турбує викликана окупацією складна ситуація з безпекою", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, зазначають у відомстві Кирила Буданова, на масову відмову росіян від відпочинку в Криму вплинула ненадійна та смертельно небезпечна робота системи ППО загарбників.

"Ще один фактор ризику – вразливий незаконний Керченський міст, який залишається основною артерією для так званого туризму з Росії та використовується Москвою для військової логістики", - зазначили в українській розвідці.

Читайте на порталі "Коментарі" - Росія вивела з окупованого Криму всі сторожові кораблі свого чорноморського флоту. Нині виходить останній. Таку заяву у Facebook зробив спікер ВМС України Дмитро Плетенчук.

Також видання "Коментарі" повідомляло – було багато прогнозів: Кирило Буданов поставив крапку у питанні знищення Кримського мосту у 2024 році.

Раніше "Коментарі" інформували – розпочнеться військова операція: у Меджлісі зробили нову заяву щодо звільнення Криму.