Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов зробив заяву про українські далекобійні ракети: до чого варто приготуватися РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов зробив заяву про українські далекобійні ракети: до чого варто приготуватися РФ

Секретар РНБО Данілов попередив - через українські далекобійні ракети у росіян палатиме

1 вересня 2023, 10:05 comments1508
Поділіться публікацією:

Окупанти вже час від часу відчувають на собі українську далекобійну зброю, і найближчим часом у росіян буде ще більше горіти. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов зробив заяву про українські далекобійні ракети: до чого варто приготуватися РФ

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

При цьому секретар РНБО наголосив, пересічні громадяни можуть не хвилюватися, адже Україна ніколи не ставила за мету битву зі звичайними людьми, ніколи не мала наміру окупувати чужі території. Отже, та далекобійна зброя, яку вже має Київ, використовуватиметься виключно по військових об'єктах, які становлять загрозу цілісності та суверенітету України.

Олексій Данілов підкреслив, що Україна ніколи не атакували, не атакуватиме цивільні об'єкти – школи, дитсадки, лікарні. У цьому Україна й відрізняється від країни-терориста. Тому що Росія систематично б'є цивільними об'єктами України.

"Повірте, що найближчим часом у деяких буде палати. І палати буде в прямому розумінні цього слова", — заявив Данілов, заздалегідь анонсуючи удари по російських військових об'єктах.

За словами секретаря РНБО, виробництво далекобійної зброї в Україні продовжується і дальність 700 кілометрів – це не межа.

Читайте також на порталі "Коментарі" — удари безпілотників по Криму та Росії: головні висновки та наслідки для агресора.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з початку серпня явно почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому ? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини