Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов зробив нову заяву про ситуацію із Залужним
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов зробив нову заяву про ситуацію із Залужним

На Ставці верховного головнокомандувача ЗСУ Зеленського справді бувають дискусії, сказав Олексій Данілов

7 лютого 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Поширення  інформації  про можливість відставки  головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного без офіційних  підтверджень  таких  повідомлень може  зашкодити інтересам держави. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

 Данілов зробив нову заяву про ситуацію із Залужним

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

Як  інформує Радіо Свобода,  посадовець прокоментував,   як він  реагує на  таку інформацію, оприлюднену в  ЗМІ. Як він далі наголосив, поширення подібних   повідомлень  шкодить інтересам держави.

"Що стосується ситуації, пов’язаної з тією чи іншою посадовою особовою, коли починається роздмухування ситуації без нормативно-правових документів, це дуже небезпечна, більше того, шкідлива річ. Коли будуть ухвалені ті чи інші рішення, ми зможемо з вами про це вже говорити, як доконаний факт. А коли вас починають кожного дня вже півтора року знімати з посади, або робити якусь заміну, це шкодить інтересам держави", — сказав  секретар РНБО.

Також  Данілов  зауважив, що дискусії під час проведення  Ставки в  Зеленського дійсно бувають, але це є нормальним  демократичним процесом.

"Чи є дискусії на засіданнях Ставки, на засіданнях РНБО? Обов’язково, для цього і є ця спільнота, яка має дискутувати, мати свою точку зору на ті чи інші позиції, це є абсолютно природній, нормальний демократичний шлях. Набагато гірше, коли дискусії немає. Коли немає дискусії, тоді немає кисню, й тоді буде болото, а це ніколи не йде на користь демократії", — завершив  Данілов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Данілов назвав головну вимогу до законопроєкту про мобілізаціюГоловне, щоб новий законопроєкт щодо мобілізації був справедливим. Хоча норми документу поки що обговорювати зарано, оскільки потрібно дочекатися остаточної редакції. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 лютого 2024, 00:12

А коли документи будуть вже пізно. Хитре шахрайство юдейців хоче свої брудні справи тихенько робити, а потім поставити суспільство перед фактом. Як на виборах прийшли на брехливих обіцянках, а потім поставили перед фактом узурпували всю владу і знищиіли Україну.

Партия 5.10

7 лютого 2024, 23:19

Когда эту свинью алкашную Данилова снимут и к стенке поставят ?


Новини