Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов заявив, що олігархи втратили свій вплив на політику через війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов заявив, що олігархи втратили свій вплив на політику через війну в Україні

Данілов заявив, що війна ускладнює роботу з реєстром олігархів

14 вересня 2022, 17:45
Поділіться публікацією:

Сьогодні українські олігархи жодним чином не впливають на політику в країні. На це вплинуло повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Про це пише Wirtualna Polska.

Данілов заявив, що олігархи втратили свій вплив на політику через війну в Україні

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

Зокрема, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що олігархи втрачають свій вплив на Україну

"Війна призводить до того, що вони втрачають свій вплив на країну", — сказав він.

Але війна в Україні створює труднощі для роботи реєстру олігархів. Як повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, на деяких територіях, де поки нема контролю, складно оцінити статки деяких людей.

"Замість олігархів нам потрібні бізнесмени, які створять робочі місця. Ми бачимо, що олігархи роблять ходи, щоб не потрапити до реєстру. Його мета — вибудувати прозору систему, справедливі відносини між бізнесом, владою та суспільством", — заявив Данілов.

Окрім цього, він зазначив, що поки олігархи не мають жодного впливу на політику в Україні. Але він не знає, чого варто чекати в майбутньому.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що після чергового заклику про капітуляцію Данілов зухвало відповів Медведєву в його манері. Секретар РНБО України Олексій Данілов у себе в Twitter назвав одіозного колишнього президента Росії Дмитра Медведєва "початківцем блогером" і порадив шукати притулок у Північній Кореї. Так Данілов відреагував на заяву заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва, який розлютився через те, що президент України відкинув можливість переговорів з Росією, поки Кремль продовжує говорити мовою ультиматумів. Олексій Данілов зазначив, що Медведєву, який серйозно вирішив зайнятися блогерством, потрібно думати не про Україну, а про Північну Корею або поміркувати про саддамівський бункер, де можливо пощастить сховатися.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини