Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після чергового заклику про капітуляцію Данілов зухвало відповів Медведєву в його манері.
commentss НОВИНИ Всі новини

Після чергового заклику про капітуляцію Данілов зухвало відповів Медведєву в його манері.

Секретар РНБО назвав Медведєва "початківцем блогером" і закликав того шукати притулок у Північній Кореї

12 вересня 2022, 15:55 comments2486
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", секретар РНБО України Олексій Данілов у себе в Twitter назвав одіозного колишнього президента Росії Дмитра Медведєва "початківцем блогером" і порадив шукати притулок у Північній Кореї. Так Данілов відреагував на заяву заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва, який розлютився через те, що президент України відкинув можливість переговорів з Росією, поки Кремль продовжує говорити мовою ультиматумів.

Після чергового заклику про капітуляцію Данілов зухвало відповів Медведєву в його манері.

Олексій Данілов. Фото: Офіс президента

Олексій Данілов зазначив, що Медведєву, який серйозно вирішив зайнятися блогерством, потрібно думати не про Україну, а про Північну Корею або поміркувати про саддамівський бункер, де можливо пощастить сховатися.

Також Данілов порадив Дмитру Медведєву перестати писати назву своєї країни з великої літери та починати потихеньку звикати до того, що "і це вони ще не відступали".

"Початківцю блогеру Медведєву потрібно бути подумки не з Україною, а з державою типу Північної Кореї та саддамівським бункером, де він ховатиметься, і вже нарешті перестати писати "росія" з великої літери і звикати до того, що "і це вони ще не відступали" , – написав секретар РНБО Данілов.

Варто зазначити, що Дмитро Медведєв систематично видає порцію різких заяв, які досить часто дуже далекі від реальності. Заступник голови Ради безпеки РФ постійно загрожує Заходу, Україні, адресує українцям та громадянам цивілізованих країн погрози та образи, пише маячні фантазії. На тлі його істеричних та скандальних заяв з'явилися чутки, що Медведєв зловживає алкоголем і тому видає такі нездорові заяви.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Дмитро Пєсков зробив нову заяву про переговори Володимира Путіна з Володимиром Зеленським.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини