Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов заявив, кому не місце в командуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов заявив, кому не місце в командуванні

Секретар РНБО України Олексій Данілов сформулював сім уроків війни

7 листопада 2023, 18:48 comments2759
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО України Олексій Данілов в своїй колонці на УП заявив, що Україна і світ в 2023 році зіткнулися з війною принципово нового типу, яка різниться від досвіду 2022 роуц. Про це повідомляють "Коментарі".

Данілов заявив, кому не місце в командуванні

Олексій Данілов

За його словами, "Україна і світ зіткнулися з війною принципово нового типу – химерним гібридом окопних тактик та мережевих технологій, помножених на шалену динаміку змін". В своєму першому "уроці"-висновку він окреслив, кого не бачить у владі та командуванні.

"Воля – основа боротьби. Впевненість у Перемозі і цінності Свободи – це абсолютний імператив. Людям, які не вірять у Перемогу, не місце у владі та в командуванні", — заявив Олексій Данілов.

Нагадаємо, що напередодні у журналі The Economist головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний наголосив на новій, на його погляд загрозі для України — переході від маневренної до позиційної війни, в чому зацікавлена Росія, а не Україна. В цій же статті Залужний окреслив заходи, які необхідно вжити, щоб знов перейти до маневренної війни — посилити авіаційну компоненту ЗСУ, РЕБ, сили розмінування, мобілізаційні заходи.

Ймовірно, опонуючи Залужному, Данілов зазначає:

"Історія доведела, що прогресують суспільства вільних, держави рабів не витримують конкуренції. Якщо росіянам не вдалася блискавична війна, чому має вдатися затяжна? Основа для поразки нікуди не зникла", — зазначає секретар РНБО України Олексій Данілов.

Торкаючись питання мобілізації, Данілов зазначає, що "на сьогодні держава знає про кожного свого військовозобов’язаного більше, ніж коли-небудь".

Тим часом, Умєров вніс представлення на звільнення Залужного, — нардеп.

Ар'єв заперечив власну заяву про можливу відставку Залужного.

А “Шахтар” розгромно програв “Барселоні” в Юнацькій лізі УЄФА. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Стас

7 листопада 2023, 20:30

Я вважаю що проросійського прихвосня Партия 5.10 давно потрібно СБУ притягнути до відповідальності. Лібертаріанська партія «5.10» — українська лібертаріанська політична партія, зареєстрована 20 березня 2014 року. Партія фінансується за рахунок ФСБ Росії

Партия 5.10

7 листопада 2023, 19:37

Когда эту вечно пьяную скотособаку ветеринара Данилова уже пристрелят ? Своих тварей-деток вывез в США, а тут ворует в Украине ! Пора прибить эту тварь и скота Данилова !


Новини