Головна Новини Суспільство Війна з Росією Умєров вніс представлення на звільнення Залужного, - нардеп
commentss НОВИНИ Всі новини

Умєров вніс представлення на звільнення Залужного, - нардеп

У ЗМІ давно стала просочуватись інформація про суперечності між Зеленським та Залужним

7 листопада 2023, 16:49 comments20356
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Рустем Умєров вніс представлення до Ставки на звільнення з займаної посади головнокомандувача Збройних сил України Валерія залужного. Про це, як повідомляють "Коментарі", на своїй сторінці в Фейсбук написав народний депутат Володимир Ар'єв.

Умєров вніс представлення на звільнення Залужного, - нардеп

Залужний

За словами нардепа, інформацію він отримав "з надійного джерела".  

"Щойно я отримав інформацію з надійного джерела про те, що міністр оборони вніс подання на Ставку Верховного Головнокомандувача про звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Я не можу стверджувати, що відставка відбудеться. Можливо, це лише елемент тиску і шантажу. Сподіваюсь, звільнення не станеться, — написав у срціальній мережі нардеп. — Буду дуже радий, якщо будуть офіційні спростування цього подання і всі зусилля всіх відповідальних осіб будуть спрямовані суто на боротьбу проти російських окупантів!"

Нагадаємо, що  низка ЗМІ стверджувала про існування розбіжностей між командою президента та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним щодо тактичних та стратегічних питань. Нібито, Залужний заперечував необхідність оборони Бахмута, а Офіс президента наполягав на цьому через медійну складову.

У резонансному матеріалі в Time неназванний представник Офісу президента звинуватив низку командирів у небажанні виконувати накази Офісу та йти у наступ. В свою чергу, опоненти команди Зеленського угледіли в цьому повідомленні підтвердження чуток про те, що представники Офісу віддають накази військовим, ігноруючи позицію Залужного.

Підозри щодо можливих протиріч між Залужним та Зеленським посилились після повідомлення про звільнення керівника ССО. Як стало відомо, про своє звільнення він дізнався зі ЗМІ, воно не було погоджено з Залужним.

Тим часом, український ветеран з протезом розповів, що його бісить.

Зеленський розповів про зміну стратегії у війні з Росією.

А Росія планує до своєї "вісі зла" долучити ще одну країну



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Євген

7 листопада 2023, 17:39

"Міністр оборони України Рустем Умєров вніс представлення до Ставки на звільнення з займаної посади головнокомандувача Збройних сил України Валерія залужного." А чому прізвище головнокомандуючого з маленької літери? Це неповага чи натік на щось?


Новини