Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов відповів на заяву Меркель про переговори з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов відповів на заяву Меркель про переговори з Росією

Данілов згадав ексканцлерці "Мінські угоди"

8 грудня 2022, 16:00
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов відповів на заяву колишньої канцлерки Німеччини Ангели Меркель про переговори. Посадовець завив, що для переговорів з Російською Федерацією Україні не потрібен стіл, адже капітуляцію Росії можна прийняти і стоячи.

Данілов відповів на заяву Меркель про переговори з Росією

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

 Нещодавно в одному із свої інтерв'ю Меркель завила, що  російська війна проти України закінчиться за столом переговорів. У відповідь на це секретар РНБО Данілов нагадав про "Мінські угоди", які не привели до миру, а до повномасштабного вторгнення Росії.

"Щоб закінчити війну, Україні не потрібен стіл переговорів, капітуляцію Путіна можна прийняти стоячи. P.S. Фрау брала участь у "Мінських угодах", результати відомі", — написав Олексій Данілов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Меркель відповіла, чи може вона допомогти закінчити війну в Україні. Ангела Меркель переконана, що війна Росії проти України закінчиться за столом переговорів. Відповідну заву колишня канцлерка Німеччини зробила в інтерв'ю Zeit. За словами Ангели Меркель, вона не може передбачити, яким буде результат війни. Але Меркель не виключає, що може долучитися до врегулювання цього питання. Проте, колишня канцлерка Німеччини не відповіла, коли та за яких умов можуть розпочатися такі переговори. 

Також "Коментарі" писали про те, що Данілов дав пораду українцям, які живуть в очікуванні ракетних ударівГромадянам України не варто переживати та жити у постійному стресі в очікуванні масованих ракетних ударів. Якщо буде небезпека, система оповіщення заздалегідь попередить. Секретар РНБО додав, що в Україні діє система оповіщення, яка неодноразово довела свою ефективність. Також Олексій Данілов порадив українцям брати інформацію про майбутні обстріли лише з перевірених джерел.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини