Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов дав пораду українцям, які живуть в очікуванні ракетних ударів
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов дав пораду українцям, які живуть в очікуванні ракетних ударів

Секретар РНБО запевнив, що у разі виникнення небезпеки влада дасть попередження

1 грудня 2022, 13:37 comments1762
Поділіться публікацією:

Громадянам України не варто переживати та жити у постійному стресі в очікуванні масованих ракетних ударів. Якщо буде небезпека, система оповіщення заздалегідь попередить. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов дав пораду українцям, які живуть в очікуванні ракетних ударів

Олексій Данілов. Фото: Facebook Данілова

"Я хочу всіх заспокоїти. Коли буде ракетний обстріл, влада обов'язково вас про це сповіщатиме. Не треба жити постійно в очікуванні якихось неприємностей. Живіть своїм життям, яке і так складне", – заявив Олексій Данілов.

Секретар РНБО додав, що в Україні діє система оповіщення, яка неодноразово довела свою ефективність.

Також Олексій Данілов порадив українцям брати інформацію про майбутні обстріли лише з перевірених джерел, адже Росія робить багато "вкидів" в інформпростір, намагаючись посіяти паніку та страх серед українців.

Варто зазначити, що у Головному управлінні розвідки вважають, що Росія готує і накопичує ракети для наступного масованого удару по Україні, також вона вивчає нові цілі та проводить дорозвідку.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія намагається нагнітати ситуацію навколо наступу з Білорусі: чи є підстави панікувати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ключові країни G7 продовжують обговорювати обмеження ціни на російську нафту, а також підтримку України. Чого очікувати в найближчому майбутньому – принаймні до кінця року, у ракурсі санкцій, а також у розрізі фінансово-економічної ситуації в Україні та в РФ? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

eva

1 грудня 2022, 14:48

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини