Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов відповів Матвієнко на заяву про можливість перемогти Україну у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов відповів Матвієнко на заяву про можливість перемогти Україну у війні

Олексій Данілов радить росіянам економити ресурси для репарацій Україні

1 вересня 2022, 16:54 comments1461
Поділіться публікацією:

Країні-агресорові має вистачити лише один ресурс – для виплати репарацій Україні після перемоги України у війні. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив секретар РНБО Олексій Данілов, реагуючи на заяву спікера Радфеду Валентини Матвієнко про достатню кількість сил та ресурсів у РФ, щоб перемогти у війні Україну.

Данілов відповів Матвієнко на заяву про можливість перемогти Україну у війні

Олексій Данілов. Фото: РНБО

Олексій Данілов заявив, що він хотів би порадити росіянам економити свої ресурси, тому що вони їм ще стануть у нагоді для виплати репарацій Україні – за зруйновану інфраструктуру, стануть у пригоді ресурси для поховання російських військових, яких щодня у величезній кількості знищують українські захисники, також ресурси знадобляться Росії для процесу у Міжнародному кримінальному суді, який обов'язково відбудеться у найближчому майбутньому.

Секретар РНБО згадав також, що Валентина Матвієнко є уродженкою України. Він назвав її людиною без честі, яку ненавидить уся Україна.

Данілов вважає, що Матвієнку треба пам'ятати про те, що Гаазький трибунал обов'язково настане і Росії доведеться заплатити за всі свої злочини, скоєні проти українського народу.

"Валентині Матвієнко. "Рабі, підніжці, бруду Москви", людині без честі, проклятій своєю Батьківщиною, варто пам'ятати: Росії має вистачити лише одного ресурсу – на виплати репарацій та контрибуцій Україні, на масові поховання своїх військових та на справедливість вироку Гаазького трибуналу" , – зазначив Данілов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Зеленський присоромив Європу — чи наважиться ЄС на посилення обмежень щодо росіян.

Також видання "Коментарі" повідомляло – процес пішов: Україна вимагає оприлюднити документи, що підтверджують членство Росії в ООН.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

1 вересня 2022, 16:31

Як цей Ze-клан сподівається багатіти розкраданням репарацій. А поки вони, як торговки на ринку, посперечаються за розділ шкіри не вбитого ведмедя. На ринку торговки, гучною суперечкою привертають увагу покупців. У владі, корумповані чиновники, привертають увагу тих, хто дає хабарі та заносить відкати.


Новини